Bitcoin er en god investering

Et av de vanligste spørsmålene er om Bitcoin er en god investering, og svaret kan gå ut fra at ingen investering er egentlig «god» eller «dårlig. Det er helt avhengig av hver enkelt, risikotoleransen, investeringsstrategien og økonomiske mål. Men, som vi har sett igjen og igjen så har Bitcoin alltid gitt gode avkastninger på tross av tvil reist av mer tradisjonelle eksperter.

La oss se på noen av de negative kommentarene, og så på fordeler med Bitcoin som du skal være klar over når du velger å tjene litt ekstra ved å smart investere i kryptovalutaen.

Noen av motsigelsene mot Bitcoin

Bitcoin er en investering med svært høy risiko fordi det er en flyktig eiendel. Det betyr at Bitcoin-verdier kan stige eller falle dramatisk i verdi over en veldig kort periode – selv så raskt som noen få timer eller dager. Men, som vi har sett har Bitcoin alltid kommet seg og vokst til nye høyder.

Som alle kryptovalutaer har Bitcoin ingen egenverdi. Det er ikke støttet av noen fysiske eiendeler, som gull eller sølv, og det er ingen sentral regulator for å sikre at verdien forblir stabil. Videre er Bitcoin-verdien ikke knyttet til fortjenesten til et enkelt selskap. Verdien av Bitcoin er avhengig av markedets etterspørsel. Når det er flere som kjøper Bitcoin, vil verdien øke. Når det er færre som kjøper Bitcoin, vil verdien synke sies det, men det er glemt at valutaen gjerne kjøpes for å la ligge og investere i. Det er altså et ønske i markedet om at verdien skal stige.

Sist er det de som sier at «timing av markedet» er negativ, men slik vi ser det så er det bare positivt da det gjør at ser du en åpning skal du ta den.

Hvor Bitcoin tar igjen og er god for investering

Den største fordelen med Bitcoin-investering er at du kanskje kan skape en enorm avkastning på investeringen, den kan nå høyder av hele 200% eller mer i noen tilfeller, kanskje vanskelig å få til – men absolutt mulig.

Dersom du velger å kjøpe en stor mengde Bitcoin, kan du dra nytte av en markedsøkning og selge myntene dine for en mye høyere verdi når det er mange kjøpere.

Det er også til enhver tid en åpen mulighet for at Bitcoin virkelig vil bli fremtidens valuta eller en mer populært handlet eiendel, og du kan frembringe avkastning fra langsiktige beholdninger. Dette ser vi også at mange satser på, og valutaen er stadig mer populær som betalingsmiddel på internett.

Suksessen din kan avhenge av riktig «timing av markedet». Med andre ord, du vil kjøpe mynter når de har en lav pris og selge dem når de har høyest mulig pris. Dette var jo noe som ble forsøkt å holde som negativt, men se heller slik på det: Høyrisikoinvestorer som følger nøye med på markedet, kan være i stand til å skape massiv avkastning når de bruker denne strategien. Og med det var vi tilbake på hvor Bitcoin er særlig godt: Når du våger å ta risiko er dette rett investering for deg!