Selg gull og gullsmykker

gullringer smykker
Salg gamle gullsmykker du ikke bruker.

Tjen penger på nett ved å selge brukt gull og gullsmykker. Gullprisen er så høy at du kan tjene mye penger på å selge gullet online nå. Har du gamle gullsmykker, gullringer og annet gull liggende i smykkeskrinet som du aldri bruker? Da kan du selge gullet online til en historisk høy pris.

Årsaken er usikkerheten i verdens finansmarkeder som gjør at investorer kjøper seg inn i sikrere investeringer som gull. Dette gjør at etterspørselen etter brukt gull er stor og at gullprisen er høy. Dermed kan du tjene mye penger på så selge gull, gullsmykker, gullarmbånd, gullbrosjer, gullknapper og gullringer til svært gode priser. Les om hvordan du kan selge gull online og tjene penger på web.

Tjen penger på høy gullpris

Gullprisen oppdateres daglig i henhold til den internasjonale gullprisen, men merk deg at gullprisen kan variere noe fra dag til dag og i løpet av dagen. Det spiller ingen rolle hvilken tilstand gullet er i, hvor mange karat gullet har og om det er gult gull eller hvitt gull. Det er etterspørsel etter alle typer gull, og har du gull kan du tjene ekstra penger på å selge gull nå.

Verdien på gull er høyere jo mer karat gullet har, gullgjenstander merkes med tallkoder de to vanligste er 585 og 7650. Om ditt gull har tallkoden 585 er det 14k og om det har 750 er det 18k. Verdivurdering av gullgjenstandene gjøres utifra dagens gullpris, karat og vekt.

Selg ditt gull hos Gullvekten.no

Det er mange aktører som ønsker å kjøpe ditt gull, de forskjellige aktørene har noe varierende priser – men desidert best er Gullvekten.no. Som en av Skandinavias største gullkjøpere fra privatpersoner kan Gullvekten.no tilby den beste prisen på ditt gull. Du får faktisk en prisgaranti som garanterer at du alltid får en høy pris når du selger ditt gull. Les mer om å selge gull og gullsmykker på Gullvekten.no.

Når Gullvekten.no har mottatt din registrering, vil du motta «Gullpakken» innen noen få dager. «Gullpakken» til Gullvekten.no innholder følgeskriv, avtale med vilkår, gullpose og en svarkonvolutt. Så fort du har lagt inn en bestilling på en «Gullpakke» får du en SMS og en e-post med brukernavn og passord til nettsiden der du kan følge prosessen på internett.

Fyll ut avtalen og legg gullet i posen, legg avtalen og gullposen i returkonvolutten. Returkonvolutten er ferdigfrankert og kan leveres inn gratis på et postkontor eller post-i-butikk.

Tjen penger på å selge gull og gullsmykker

Når du har sendt inn avtalen og gullposen til Gullvekten.no må du huske å ta vare på kvitteringen fra Posten. Kvitteringen er ditt bevis på at pakken med gull er levert, og er en sikkerhet om mot formodning gullet skulle bli borte. Du har likevel ikke tapt gullet eller pengene om det skulle bli borte i posten, siden pakken med gull er forsikret.

Betalingen for dine gullgjenstander blir overført direkte til din konto og pengene settes inn på din konto innen 24 timer etter at Gullvekten.no har mottatt gullgjenstandene og gjort verdivurderingen. Les mer om å selge gull og gullsmykker på Gullvekten.no.