Design, sy og lag klær

klær

Lag klær og selg dem på nettet.

Du kan tjene penger på internett med å designe klær som t-skjorter og gensere, sy klær som bunader og kjoler og lage klær som jakker, barneklær og moteklær. Klesmarkedet er et stabilt, ekspanderende marked der du kan tjene mye penger på internett. Du kan tjene penger online på å designe, sy, strikke, hekle og lage alle typer klær, vesker og kostymer.

Det er alltid behov for klær, plagg, kostymer og antrekk. Med internett som markedsplass kan du tjene mye penger på internett med å arbeide hjemmefra, produsere og selge klær på nett. Les mer om hvordan klær kan hjelpe deg med å tjene penger på nett.

Lage klær som hobby og selg online

Å lage klær for seg selv, slekt, venner og naboer er for mange en viktig hobby og fritidssyssel. Mange er flinke til å sy klær, hekle plagg, stikke klær og lage antrekk. Du trenger ikke symaskin for å lage klær – men du behøver tråd, garn, tekstiler, strikkeoppskrifter og designmaler for å lage flotte klær som du kan selge på web.

Mange som lager klær som hobby kan tjene mye penger på å selge klesplaggene på internett. Les mer om hvordan du kan tjene penger på din hobby.

Selg klær online og tjen penger

Før du begynner å produsere klærne trenger du tråd, tekstiler og arbeidsredskaper. Du trenger også en strikkeoppskrift, klesdesign mal eller en annen form for utgangspunkt som du skal lage klærne etter.

For å tjene ekstra penger på å selge dine klær må du gjøre dem synlige for potensielle kjøpere på internett. En av de største markedsplassene på internett i Norge er Finn.no. Les mer om hvordan du kan tjene penger på Finn.no.

Du kan også tjene penger på å selge klær du har laget selv eller kjøpt fra andre på Qxl.no. Les tipsene for hvordan du kan tjene penger online på Qxl.

Du kan også selge klær som t-skjorter, gensere, bukser og jakker på internasjonale markedsplasser som eBay. Se hvordan du kan tjene penger på nett med eBay.com.

Markedsplassen Amazon er også verdt å vurdere om du ønsker å selge mye klær på internett. Les om hvordan du kan tjene penger på nett med Amazon.com.

Her er en samling anbefalte nettsider som mer detaljert forklarer hvordan du kan tjene mye penger på internett med å selge klær:

Ultimatewholesalersources.com

Fuel for Design

Wholesale Designer Handbags

Designer Wholesale Sources

Fashion Design Course

Vær oppmerksom på at du også kan tjene penger på nett med å selge kostymer, drakter, brukte klær, second hand fashion og vintage klær.

Selg klær i egen nettbutikk

Ofte kan man selge flere plagg om man har en egen nettbutikk for sine klær og kolleksjoner. Du kan også selge klærne dine i en egen webshop, les mer om hvordan du starter nettbutikk på siden om webdesign og webdesignere.

Du kan også designe klær, tskjorter, kopper og gaveartikler og selge dem i egen nettbutikk hos andre aktører. Les mer om hvordan du kan designe og selge klær på Cafepress.com.

Selg klær online med dropshipping

Det finnes også andre metoder for å tjene penger online med å arbeide hjemmefra og selge klær. Å selge klær gjennom aktører som Spreadshirt ligner veldig mye på å selge klær online med dropshipping. Les mer om hvordan du kan tjene penger online på dropshipping.