Tjen penger på eBay.com

ebay.com
Tjen penger på eBay.com

Du kan tjene ekstra penger på nett med å kjøpe eller selge ting på eBay.com. Nettsiden eBay er en av de beste mulighetene til å tjene penger på nett, mange tjener penger på web gjennom å selge via eBay og selge varer for andre på eBay.com. Du får en av de desidert største markedsplassene og tilgang til en gigantisk kundegruppe uten å investere i nettbutikk.

Å tjene penger på eBay er en fin mulighet for deg som ønsker å jobbe hjemmefra. Det krever få tekniske ferdigheter, samtidig som mulighetene for å tjene gode penger er store. Selgere og kunder fra hele verden kjøper og selger daglig alle mulig slags produkter på eBay, som er en verdensomspennende nettportal for salg og kjøp av varer. Du kan velge å selge varer til fast pris eller gjennom auksjoner på eBay.com og dermed har du mer kontroll på innkjøpspriser, fortjeneste og utsalgspriser.

Noe av årsaken til eBay sin popularitet er at nettmarkedet på nettsiden er veldig enkelt å bruke. Både registrering, innmelding, salg, kjøp og betaling er svært enkelt og raskt å gjennomføre. At eBay er brukervennlig betyr ikke det samme som at det er lett å selge mange enheter. Hvilke varer du velger å selge, prisen og hvordan produktene presenteres er avgjørende for om du vil lykkes med å tjene penger på eBay. Les mer om hvordan du kan bruke eBay for å tjene penger online.

Selg varer på eBay.com

For å kunne selge produkter på eBay må du registrere deg med en konto (gratis). Vanligvis begynner man med å selge private gjenstander for å starte og å lære litt om teknikkene med nettbasert salg. Det er viktig at du kan velge populære varer eller gjenstander som den rette kjøperen vil betale godt for og dermed kan selges med høy fortjeneste eller høy pris. Om du bruker denne fremgangsmåten behøver du ikke markedsføre produktet så aktivt, husk også at ofte er det deg som selger også må fremheves, slik at kunden velger å kjøpe av deg fremfor en annen selger.

En annnen mulighet for å tjene pen ger på eBay.com er å selge såkalte nisjeprodukter eller produkter for spesielt interesserte. Konkurransen i dette segmentet vil her være lavere og dermed vil dine muligheter for salgsinntekter øke. For å kunne selge på eBay behøver du ansklaffelse av varer, innkjøp av produkter for videresalg på eBay er en utfordring for mange som vil tjene penger på nett på denne måten. Men du kan omgå dette problemet ved å tjene penger med dropshipping.

Her er en samling anbefalte nettsider som forklarer deg nærmere hvordan du kan tjene mye penger på internett med eBay.com:

eBay Cash Insider

eBay Auction Watch

MyCostPro

SaleHoo.com – Optimizing your listings for eBay’s ‘Best Match’

Hvordan tjene penger på eBay.com

Du trenger som nevnt å kjøpe opp smarte ting, og for å tjene mye penger på internett må du holde kostnadene så lave som mulig. Som i alle andre reklameannonser, salgsannonser og rubrikkannonser må du skrive en god tittel på annonsen. Tittelen vil fange oppmerksomheten til leseren først, bruk kun objektiv fakta i selve annonsetittelen og vent med beskrivelser til selve produktpresentasjonen før du bruker salgsfremmende beskrivelser.

Denne fremgangsmåten hjelper søkemotorene med å sende potensielle kunder til din annonse, noe som igjen øker sjansene for at du selger.

Som selger må du alltid passe på ryktet ditt, positiv feedback på dine salg gir kundene mer tillit og gjør dem tryggere på å kjøpe online av deg. Å fremheve dine auksjoner eller sette opp egen eBay nettbutikk vil gi deg flere kunder, et annet moment er at du bør la kundene kunne betale til deg gjennom PayPal.