Passiv inntekt – Tjen penger mens du sover!

Om du noensinne har lest en artikkel på nett om å tjene penger, så er det nesten garantert blitt nevnt et uttrykk som heter passiv inntekt. Men hva er egentlig en passiv inntekt? Begrepet har blitt løst definert av mange. Passivt betyr tross alt uten innsats, men det er nærmest helt umulig – med mindre for eksempel en totalt fremmed legger inn en lottokupong for deg, og du tilfeldigvis vinner! Sett bort i fra fantasien, så koster det alltid krefter å tjene penger, men noen metoder er enklere enn andre.

En av metodene mange referer til som passiv inntekt er investeringer. Her er det først og fremst en stor innsats enten i å gjøre research i aksjemarkedet selv for eksempel, eller å hente inn en ekspert. Du kommer deg ikke unna passivt her. Men allikevel kan du i mange aksjer sitte på verdien og nyte utbytter i mange år, noe som tross alt er en flott passiv inntekt. Allikevel leter nok folk flest etter noe litt raskere enn slike metoder. Det er her det å skaffe seg inntekter fra affiliate blogger kan være en god løsning. Så sant bloggen er satt opp, så er det store muligheter for å tjene relativt passivt ganske raskt – til og med mens du sover!

Våkne opp til store inntekter

Alt du trenger å gjøre er å sette en webdesigner på jobben til å lage en enkel nettside, leie inn en tekstforfatter til tekstene du trenger, og ikke minst ta del i et affiliate program. Så snart du har sørget for at disse tingene er i boks, så kan du lene deg tilbake. Alt du her trenger å gjøre er å sørge for at tekstforfatterne og webdesignerne oppdaterer nettsidene innimellom. Men du kan tross alt bare sove godt hver natt, gjerne i en ny og deilig kontinentalseng med de inntektene du nå vil ha.

Skal du få en virkelig god natt søvn mens pengene renner inn, så kan det lønne seg å ta en titt på en kontinentalseng test for å velge ut den riktige sengen. De rike skal tross alt ha det godt, og med din nye inntekt, så bør du unne deg en god seng. Du skal jo tross alt tilbringe en god del tid her nå som du har tilnærmet passiv inntekt. Og i de stundene du faktisk må kommunisere med webdesignere og tekstforfattere, eller kanskje bare skal kose deg med litt underholdning, så kan du nyte dette i senga. Men det beste av alt er nok at du kan våkne opp til store inntekter i en god seng!

Sørg for flere kilder med passiv inntekt

Det beste du kan gjøre for deg selv er å sørge for en rekke kilder av passiv inntekt fra tidlig av i livet. Dette innebærer å ikke bare gi seg med en affiliate blogg, men kanskje også investere noe, eller starte et eget selskap. For starter du et eget selskap, så kan du ansette mennesker som til slutt blir dyktige nok til å gjøre din jobb – og en dag sitter du som eier og tjener helt passivt med penger til slutt!