Tjen penger på dropshipping

container shipping
Tjen penger på dropshipping.

Tjen penger på internett med å selge andres varer med dropshipping. Droppshipping er en handelsteknikk som lar deg markedsføre og selge andres varer online eller starte egen nettbutikk uten å investere i varelager. Dropshipping er en av bedre metodene for å tjene penger på hjemmefra, med litt innsats.

Dropshipping er ideelt om du ønsker å starte en egen nettbutikk, men ikke ønsker å investere i et stort varelager. Da slipper du bekymringer om produksjon, råvarer, lite salg, sesonger, ukurante varer og innkjøp. Dropshipping betyr at leverandøren håndterer lagerstyring, vareekspedisjon og sender produktene til dine kunder. Du tar deg av markedsføringen online og fortjenesten.

Som en dropshipper gjør du egentlig ikke annet enn å selge gjenstanden, legger på profitt samt administrerer oppgjør og forsendelse. Å være dropshipper kan være en enkel måte å tjene penger på internett.

Et av problemene derimot kan kanskje være å finne ut hva du vil selge og finne den rette dropshipping leverandøren. I en dropship-avtale er du mellommann mellom produsent og kunder, men du er ikke en grossist da du selv ikke har varer på lager eller er ansvarlig for distribusjonen. Man dropper shippingen av varene, derav navnet: drop shipping

Hvordan finne gode dropship leverandører

Start med å finne produsenter eller grossister som har gode produkter og priser, sjekk så om bedriftene tilbyr dropshipping-avtaler. Du kan finne slike oversikter på nettsider som Salehoo.com.

Når du har fått avtalene i orden, må du finne en metode for å selge varene online. Du kan selge varene på Finn.no, Ebay, blogg, nettauksjoner, nettforum, Facebook og Twitter, men mange starter egen nettbutikk. Nettbutikker kommer i mange forskjellige varianter, noen koster mye penger, men det finnes gode alternativer som er gratis.

Når du selger via drop-shipping bør du informere kunder om leveringstiden, at sendinger over 200 kroner vil bli momsbelagt i tollen og returadresse til forhandler ved reklamasjon.

Det finnes mange gode grunner til å starte med dropshipping; dropshipping er enklere en du tror, du kan tjene penger enklere, det spiller ingen rolle hvor du bor og du får selv produkter billigere. Her er en liste med anbefalte nettsider som mer detlajert forklarer hvordan du tjener penger på drop shipping:

Slik tjener du penger på dropshipping

Som du sikkert kan forestille deg, kan dropshipping være en måte å tjene mye penger online. Din fortjeneste (pengene som er din profitt) er differansen mellom det du betaler til produsenten eller grossisten og den prisen du selger varene for til kundene.

Dropshipping kan være alt fra en hobby med ekstrainntekt eller en fulltidsjobb med stor fortjeneste, resultatene du får med dropshipping står i sammenheng med din innsats. Markedet er lett tilgjengelig via web og det er mange uutnyttede bransjer og nisjer.