Tjen penger på YouTube

youtube
Online markedsføring med YouTube.

Ønsker du å tjene penger online på YouTube? Det kan være enkelt å tjene penger på internett med YouTube. Les om nettvideoer og hvordan du kan tjene ekstra penger på nett med videodeling og YouTube.

YouTube er en av verdens største nettsider og det er en egen verdensomspennende industri å tjene penger online med YouTube.com. Ikke alle er klar over den enorme muligheten for å tjene penger på internett YouTube egentlig representerer, men det sier seg selv at det er mulig å tjene mye penger via en sosial nettside med så mye trafikk. Alle brukere av YouTube kan i utgangspunktet benytte seg av denne muligheten til å tjene ekstra penger, men det betyr ikke det samme som at du vil klare å tjene mye penger.

YouTube vil ikke la deg tjene penger på videodeling om videoene dine inneholder materiale du ikke har kopirettighetene til, viser personer som ikke har gitt sitt samtykke til å være med i videoer eller har innhold som er upassende for barn.

Hvordan tjene penger på YouTube

Lag en bra video, du trenger først og fremst et kamera og software for å redigere dine videoer. Last opp din video på YouTube.com og legg inn informasjon som gjør videoen søkbar. Du vil normalt ikke klare å tjene penger online med bare en video, så lag, rediger og last opp mange videoer jevnlig. Alle YouTube nettsider med videoer har reklame og annonser, du har muligheten til å dele reklameinntektene på dine videoer med YouTube. Gjennom å registrere deg i partnerprogrammet til YouTube kan du tjene penger på nett og en populær video vil kunne generere mye penger.

I tillegg kan du promotere nettsider, dine sosiale medier, produkter og tjenester i videoene, linker og affiliatelinker i beskrivelsene o.s.v. En enkelt YouTube video har dermed mange inntektsmuligheter. Den siste utfordringen er å få videoen til å bli populær, d.v.s. mye delt, tipset, likt, kommentert og sett. Man kan få mange seere ved å laste opp morsomme, søte, kreative, informative, orginale, ekstraordinære, sexy eller provoserende videoer som blir delt til andre.

Markedsfør din YouTube video

I tillegg til å dele dine videoer med venner og kjente, kan du markedsføre dine YouTube videoer på internett med f.eks. nettside, blogging, Google, Facebook, Twitter og Linkedin. Kort sagt vil mulighetene for å tjene mye penger øke med god markedsføring på nett.

Tittelen på din YouTube video er svært viktig, den skal være interessant og samtidig fortelle hva man kan forvente å se. Dessuten skal tittelen gjøre det lettere å bli funnet i video søk og Google søk. Du kan også kjøpe YouTube visninger og YouTube abonnenter.

Tjen penger online med YouTube

Du kan lage en slik video om hva som helst, men for å tjene penger på nett med YouTube må du planlegge litt. Finn helst et emne som du er interessert i eller har kunnskap om. Husk også evt. kontakt info i videoen. Her er noen nettsider som mer detaljert forklarer hvordan du kan tjene mye penger på nett med YouTube:

For de fleste som starter med å tjene penger på YouTube vil det ikke være de store summene det er snakk om i reklameinntekter. Men de som jevnlig produserer videoer som generer masse klikk, kan tjene flere tusen kroner i måneden.

Du kan også tjene penger på internett med å plassere affiliate linker i dine YouTube videoer. Les mer om hvordan du kan tjene penger på YouTube videoer med affiliate program.