Tjen penger på Finn.no

finn.no

Du kan tjene penger på Finn.no.

Folk kan selge og kjøpe brukte og nye gjenstander gjennom rubrikkannonser på nettsiden Finn.no. Rubrikksiden Finn.no er en av Norges største markedsplasser, dermed kan du nå et stort marked og tjene penger online ved å selge dine produkter på internett enklere.

Selskapet Finn.no AS ble etablert i mars 2000 og har i dag rundt 300 ansatte. Finn.no er ikke bare en av de største norske markedsplassene på nett, hjemmesiden formidler også ulike typer annonser og tjenester. Finn.no gjør det mulig med kjøp og salg mellom privatpersoner, og mellom privatpersoner og bedrifter. Nettstedet er sannsynligvis det største norske nettsted i antall sidevisninger, nettsiden www.finn.no ble besøkt av ca. 2,3 millioner unike brukere i snitt per uke i 2010.

Nordmenn brukte faktisk i snitt 11,3 timer hver på Finn.no i 2010, det blir publisert rundt 3 millioner annonser på Finn.no hvert år. Dette utgjør varer til en samlet verdi av rundt 467 milliarder kroner.

Eiendomssidene på Finn.no formidler annonser for bolig til salgs, fritidsbolig til salgs, leieboliger, næringseiendom, tomter og boliger i utlandet. På boligsidene finnes det også tilleggstjenester som FINN Eiendomspulsen, hvor forbrukere kan finne statistikk om boligmarkedet. Eiendomssidene og stillingsmarkedet er noen av trekkplastrene til nettsiden Finn.no, dette gjør det enklere for deg som vil bruke Finn.no til å tjene penger på nett.

Tjene penger på Finn.no

Du kan selge dine brukte ting på Finn.no og tjene ekstra penger. Du kan også kjøpe nye og brukte ting på nettauksjoner eller loppemarket og selge det med høyere pris på Finn.no.

Du kan til og med kjøpe produkter på Finn.no og selge dem videre på Finn.no med fortjeneste siden selgeren solgte med lav pris eller ikke var dyktig nok til å presentere produktet med bra bilder i rubrikkannonsen.

Mange produkter som selges på Finn.no er mye rimeligere i utlandet, dermed kan det lønne seg å kjøpe produkter i andre land, importere dem til Norge for å selge dem på Finn.no med rubrikkannonser. Man bør helst spesialisere seg på varer som du kjenner markedet til og prisene du kan selge dem for på Finn.no. Det er en fordel om varene ikke er for tunge slik at du sparer penger på porto.

Hva kan du selge på Finn.no?

Vintage-klær, amatør-malerier, frimerker, håndarbeid, domenenavn og gullnummer (mobiltelefonnummer) er bare noen eksempler på hva som kan selges på Finn.no.

Det er også et stort marked for forskjellige samleobjekter som kort, frimerker, mynter, memorabilia og brukte bøker. Ofte kan man kjøpe slike samlinger rimelig da de som selger dem bare vil bli kvitt dem eller har arvet dem. Du kan også kjøpe myner og sedler på forskjellige nettsider for samlere og online markedsplasser for dette.

Fortjeneste og skatt

Om du er flink til å finne et produkt folk vil ha til en fornuftig pris kan du tjene mye penger på Finn.no. Om du har en fortjeneste på ca. 200,- kroner for en gjenstand og skal selge 1000 stykker på Finn.no blir din omsetning på 200.000,- kroner, fortjenesten blir omsetningen minus innkjøpskostnaden din.

Om du kjøper inn varer for videresalg på Finn.no skal du rapportere fortjenesten til Skatteetaten. Om du selger for mer enn 50.000,- kroner i løpet av et år), må du registrere deg for merverdiavgift. Les mer om skatt, moms og regnskap.