Tjen penger med spilltesting

spill

Tjen penger på spilltesting.

Liker du å spille dataspill? Det lanseres hele tiden nye spill og spillprodusentene trenger publikum for å teste spillene før de lanseres i markedet.

Å jobbe som spilltester kanskje blant de mest spennende mulighetene for deg som ønsker å tjene penger på internett.

Husk at å jobbe med å teste spill hjemmefra er ikke en mulighet for å bli rik, men en reell og godt betalt jobb.

Å teste spill kan faktisk være en godt betalt ekstrajobb for en ærlig og ivrig person som er interessert i dataspill og/eller nettspill.

Jobbe som spilltester

Spillbransjen er milliardindustri og bruker mye penger på å utvikle de spill, spillkonsollenr og nettspill. Spillutviklere vil bl.a. oppdage feil eller mangler som profesjonelle programmererne har oversett. Tilbakemeldinger fra brukere av spillene er derfor en verdifull del av utviklingsprosessen som spillbransjen gjerne betaler for. Spillutviklere ønsker ulike tilbakemeldinger fra mange forskjellige kundegrupper så muligheten for å tjene penger som spilltester er også gode for spillere i Norge.

Hvordan jobbe med spilltesting

I utgangspunktet kan alle bruke muligheten til å tjene penger på nett med spilltesting, men litt erfaring og interesse for spill er selvsagt en fordel. For å teste spillene og komme med en verdifulle tilbakemeldinger er det viktig at du vet hva du gir feedback om. Selve arbeidet er ikke bare ut på å teste spill og konsoller, som spilltester må du også også at du må gi tilbakemeldinger om det du tester. Det skjer vanligvis i form av et spørsmålsskjema eller en skriftlig rapport.

Hvor mye kan du tjene?

Som spilltester kan du tjene rundt 500-1.500 kr. pr. spill du har testet, eller opp mot 200 kroner i timen. Merk at de ulike spillene tar varierende tid å teste, det samme med rapportene eller spørsmålsskjemaene du skal fylle ut etterpå. Noen kan ta bare noen minutter og er dermed svært godt betalt om du regner pr. time arbeid med spilltetingen.

Du kan tjene fra 2.000,- opptil 25.000,- kr. pr. mnd. med å teste spill. I tillegg er det vanlig at man beholder spillene du tester slik at du også har muligheten til å få spill lenge før de lanseres.

Hvordan komme i gang med spilltesting?

Spilltesting er en populær inntektsmulighet ogr behovet for spilltestere er stort. Muligheten til å komme i gang får du gjennom flere nettsted som videreformidler denne jobbmuligheten, her er de beste nettside for å komme i gang med spilltesting:

Video Game Tester Secrets

Game Testers Academy

Gaming Jobs Online

GameTesterGuide.net

Become a game tester

Om du ikke er interessert i spill i det hele tatt anbefales ikke denne metoden for å tjene penger på internett, man blir nemlig fort lei av å teste noe man ikke liker å drive med.