Tjen penger på affiliate programmer

affiliate
Hvordan tjene penger på affiliate prgrammer.

Du kan tjene penger online med norske og utenlandske affiliate programmer. Les om affiliate markedsføring, affiliate nettverkene og hvilke som har de beste affiliate programmene. Det finnes mange forskjellige måter å tjene penger på via internett når du har en nettside, og en av disse er med affiliate-programmer. Her får du informasjon om de beste affiliate nettverkene med de høyest betalende affiliate programmene.

Affiliate markedsføring og affiliate program fungerer slik at du har reklame for produkter som andre firmaer selger på din nettside. Du får en kommisjon av salget om kjøperen kommer fra din nettside. Afffiliateprogram og affiliatenettverk kan gjøre det enklere for deg å tjene penger på web.

Om du er ny innen affiliate markedsføring eller har nettsider med lite trafikk, kan det være en god idé å melde seg inn i et stort affiliate nettverk. Da kan du velge mellom flere affiliate programmer du kan annonsere for og du kan tjene opp din provisjon raskere. Det er gratis å melde nettsiden inn i ett eller felere affiliate-nettverk og å tjene penger på affiliate programmene.

Hvilke affiliate program passer?

Når du har mer affiliate reklame på nettsiden, får du hyppigere og høyere utbetalinger, da så godt som samtlige affiliate programmer har en beløpsgrense for minimums utbetalinger. Det er som regel klokest å melde seg inn i de fleste affiliate programmene, da finner man lettere en affiliate kampanje som passer til nettsiden eller bloggen din.

Det finnes flere gode affiliate-nettverk beregnet for norske nettsider. Her presenterer vi de beste annonsenettverkene med de beste affiliate programmene for norske webmastere:

Tradedoubler

Affiliate nettverket Tradedoubler er markedslederen på affiliate markedsføring i Norge. Tradedoubler lar deg tjene penger på å vise bl.a. banner og tekstlenker for kjente merkevarer som Apple, Dell, Microsoft, Visa og mange andre. Besøk Tradedoubler.

SmartResponse

SmartResponse er et annet stort affiliatenettverk. Her finner du mange affiliateprogram og kampanjer av kort varighet som du kan legge til på nettsiden din, og SmartResponse har markedets beste provisjon. Tjen penger med affilaitenettverket SmartResponse.

TradeTracker

TradeTracker er et ledende affiliate nettverk i Europa. TradeTracker.com tilbyr mange affiliate programmer og affiliate kampanjer med merkevarer og god provisjon. Tjen penger med affiliatenettverket TradeTracker.com.

Zanox

Zanox er en annen stor aktør innen affiliate markedsføring. De har ikke så mange affiliate programmer, men kan tilby nisjer og gode merkevarer. Tjen penger online med affiliate nettverket Zanox.

Webgains

Affiliatenettverket Webgains er en stor aktør i Skandinavia og deler av Europa. Webgains.com har mange affiliate program og affiliate kampanjer som du kan tjene penger med. Tjen penger online med Webgains.

Clickbank

Cickbank er en av verdenslederne innen affiliate nettverk, de har dessverre ikke norske reklamer eller nettsider, men om nettsiden er på engelsk eller for et engelsktalende publikum kan Clickbank gi god fortjeneste. Besøk Clickbank.

Shareasale

Affiliate nettverket Shareasale kan tilby affiliate program med ledende markevarer i alle bransjer. Tjen penger på internett med affiliate programmene i affiliate nettverket Shareasale.

Skimlinks

Skimlinks fungerer på en annen måte enn andre affiliate program. Skimlinks.com installeres enkelt med et script på din nettside, og Skimlinks legger automatisk til en affiliate link på ord og dine utgående linker du kan tjene penger med. Tjen penger Skimlinks.com.

AdService Media

Affiliatenettverket AdService Media har mange affiliate program og affiliatekampanjer du kan tjene ekstra penger på internett med. Les mer om hvilke affiliateprogram og affiliate kampanjer hos AdService Media.

Commission Junction

Affiliate nettverket Commission Junction er et av de eldste og største affiliatenettverkene. Velg mellom flere ulike affiliateprogram med kjente merkevarer. Tjen penger på web med affiliatenettverket Commission Junction.

Linkconnector.com

Affiliatenettverket Linkconnector er engelsk, men har flere affilaite programmer og ledende merkevarer i mange bransjer. Tjen penger på internett med affiliate nettverket Linkconnector.com.

Paid on results

Et annet bra engelsk affiliate nettverk er Paidonresults.com. Affiliatenettverket har mange forskjellige affiliate programmer og ledende merkevarer i mange bransjer og nisjer. Tjen penger online med Paidonresults.com.

Andre annonsenettverk og affiliateprogram

Affiliate markedsføring er en stor industri, så du kan tjene penger online med mange forskjellige norske og utenlandske affiliate programmer. Det finnes i tillegg til store affiliate nettverk mange mindre affiliateprogram innen de fleste bransjer og nisjer, innen f.eks. aksjehandel er BinaryOffers.com ledene, innen helsesektoren har du bl.a. MarketHealth.com. Sjekk også ut CompareKing.no sitt affiliateprogram her.

Det er mange affiliateprogrammer som er tilgjengelig på nettet, men du kan også tjene mye penger på web med annonsenettverk som f.eks. Google AdSense.

Om du skal bruke affiliatenettverkene, affiliateprogrammene og affiliatekampanjene på en blogg, les mer om blogging og hvordan du kan tjene penger online på blogging.