Tjen penger online med Amazon

amazon

Tjen penger på Amazon.com.

Vil du tjene penger på internett med Amazon.com? Du kan tjene penger online på Amazon som affiliate og du kan arbeide hjemme og tjene penger på nett med å selge og drive online markedsføring via Amazon.com. Les om hvordan man tjener penger på Amazon.

Amazon er et av verdens største selskap og nettsiden Amazon.com, Amazon.co.uk og Amazon.de er noen av verdens mest besøkte markedsplasser. Det er to forskjellige muligheter til å tjene penger online gjennom Amazon og du får begge forklart steg for steg.

Amazon.com var en av de første nettsidene som tilbydde affiliate program og har idag mange avanserte muligheter for å tjene penger. Amazon.com er også en av de største globale markedsplassene på internett og har millioner av daglige kjøp og salg, det gjør Amazon svært interessant om man øsnker å tjene penger raskt på nett.

Tjen penger som Amazon affiliate

For de fleste er det å bli affiliate for affiliateprogrammet til Amazon.com, Amazon.de eller Amazon.co.uk den mest aktuelle muligheten til å tjene penger med å arbeide hjemmefra gjennom Amazon. Affiliate programmet til Amazon gir alle som har en blogg eller nettside muligheten til å tjene penger på nett, ofte kombinerer bloggere og webmastere Amazon annonser med andre inntektskilder som Google AdSense og andre annonser.

Et affiliateprogram et system som lar deg som har en blogg eller en hjemmeside tjene penger ved å henvise kunder til en annen nettside, dette skjer gjennom tekstlinker, nettreklamer som bannere og andre teknikker. Les mer om mulighetene til å tjene penger online som affiliate.

Amazon affiliate program

En affiliate for Amazon får provisjon når en besøkende går videre til Amazon.com, Amazon.de eller Amazon.co.uk og kjøper noe, denne provisjonen er en prosentandel av kjøpesummen. Hvilke produkter du velger å reklamere for og hvordan du markedsfører produktene som selges på Amazon er viktig for hvor mye penger du kan tjene online.

Amazon er en svært erfaren aktør innen affiliate markedsføring så du vil finne mange alternativer som gjør det enkelt for deg som affiliate å konvertere annonsevisningene til omsetning. Veldig mange bloggere og nettsider bruker Amazon sitt affiliateprogram for å arbeide hjemmefra og tjene penger på internett.

Begynn med å søke om å bli Amazon affiliate, når du blir godkjent som affiliate for Amazon (de fleste blir det) får du brukernavn og passord til et område for affiliates på Amazon nettsiden. Etter å ha logget deg inn vil du finne alt du trenger av informasjon og veiledning for å tjene penger online som Amazon affiliate.

Hvor mye du kan tjene avhenger av hvor flink du er til å velge produkter som passer med din blogg eller hjemmeside. Det er vanligvis best å velge produkter som er relevante for innholdet på bloggen eller hjemmesiden. Les mer om hvordan du kan tjene penger på blogging.

Pris på produktene og størrelse på provisjonen på de forskjellige produktene er også avgjørende for hvor mye du kan tjene på web som Amazon affiliate. Det desidert viktigste punktet for å kunne tjene mye penger online som affiliate for Amazon er mest mulig trafikk på bloggen eller nettsiden din. Les mer om hvordan du får mer besøkende med markedsføring på internett.

Hvordan tjene penger på Amazon

Her er en liste med nettsider som har mer detaljert informasjon om hvordan man kan tjene penger på nett med Amazon:

Amazing Amazon Domination

Well Kept Wallet

Associate-o-matic.com

The Penny Hoarder

Selg online på Amazon

Den andre muligheten for å tjene penger online med Amazon er å selge produkter gjennom deres markedsplass. Denne fremgangsmåten for å tjene penger på internett krever mer innsats og at du har produkter du kan selge online.

Amazon.com tilbyr flere løsninger for å selge varer gjennom deres løsninger, du kan bl.a. la Amazon ta seg av varelager, ordrebehandling og utsendelse av varene. Du finner mer informasjon om dette på Amazon.com. Ved å selge dine produkter på Amazon kan du som produsent dra nytte av merkenavnet Amazon og den enorme trafikken med potensielle kunder Amazons markedsplass har.

Tjen penger på andre online markedsplasser

Du kan også tjene penger på nett på andre markedsplasser som Qxl. Les om markedsplassen og tips om hvordan du kan tjene penger på web med Qxl.no.

Dui kan også selge varer med rubrikkannonser på Finn.no. Les mer rubrikkannonser og om hvordan du kan tjene mye penger på internett med Finn.no.