Google AdSense og alternativer

online reklame

Tjen penger på nettannonser.

Tjen penger online med tekstannonser og bannerannonser i annonsenettverk som Google AdSense eller andre alternativer. Google AdSense er markedsledende innen kontekstbaserte tekstannonser og bannerannonser på internett, men det er flere gode alternativer om du ønsker tjene ekstra penger på internett med nettannonser.

Her er en komplett liste med Google AdSense alternativer, affiliatenettverk, annonsenetverk og andre alternativer til Google AdSense for å tjene penger online. Alle alternativene til annonsenettverket Google AdSense nedenfor er rangert og annonsenettverkene er kort beskrevet og alle reklamenettverkene er gode inntektskilder for deg som vil tjene ekstra penger online.

Google AdSense

Om du har en godt besøkt nettside eller blogg kan du tjene mye penger på internett ved å ha annonser på sidene dine, du kan bruke Google AdSense eller andre alternativer som fungerer på samme måte som Google AdSense.

Media.net

Annonsenettverket Media.net er kanskje ikke så kjent i Norge, men det verdensledende annonsenettverket leverer kontekstannonser gjennom Bing og Yahoo. Du har mange muligheter for å tilpasse annonsene til nettsiden din hos Media.net.

AdSupply.com

Annonsenettverket AdSupply er et ledende annonsenettverket som leverer ulike typer nettannonser, som boards, popunder, floating ads. Stabile utbetalinger. AdSupply.

Tradedoubler

Tradedoubler er ikke bare landets ledende bannernettverk, Tradedoubler har også kontektstbaserte tekstannonser og andre annonsenettverks funksjoner. Tjen penger med Tradedobler.

Euroads.no

Euroads tilbyr mange reklamekampanjer og markedets høyeste fortjeneste. Bannerannonser og tekstannonser i alle kategorier. Tjen penger online på nettside eller blogg med Euroads.no.

Bidvertiser.com

Annonsenettverket Bidvertiser ligner mye på Google Adsense. Velg din nettsidens kategori og annonseformater som passer til din webside eller blogg. Tjen online med Bidvertiser.

Clicksor

Annonsenettverket Clicksor.com tilbyr rask betaling, tekstannonser og bannerannonser i mange annonseformater. Tjen mye penger på internett med Clicksor.

Viglink.com

Viglink gjør det mulig å tjene penger på innholdet ved å legge inn affiliate linker i teksten på nettsiden din. Automatisk og enkelt. Tjen penger på nett med Viglink.com.

AdBrite.com

Annonsenettverket AdBrite.com tilbyr gode reklameinntekter og alle annonseformater som kan passe på nettsiden din. Tjen penger på nett med AdBrite.com.

BuySellAds.com

Selg dine tekstannonser og bannerannonser på denne globale markedsplassen manuelt eller automatisk. Tjen penger på din weblogg eller hjemmeside med BuySellAds.com.

Chitika

Avanserte annonseformater, globale annonsører og god fortjeneste er noen av fordelene med Chitika. Tjen penger på din blogg eller nettside med Chitika.

Infolinks

Infolinks.com leverer kontekstbaserte infolinker, tjen penger på interaktive tekstlinker på din nettside. Tjen penger på din blogg eller hjemmeside med annonsenettverket Infolinks.

Kontera

Kontera.com leverer relevante tekstannonser i kontekst med tekstinnholdet du har på din weblogg eller hjemmeside. Tjen penger på nett med Kontera.

Vibrant

Annonsenettverket Vibrant kan tilby deg flere muligheter til å tjene penger på web. I tillegg til tekstannonser i forksjellige typer og format kan du tjene penger på nett med bilder på egen nettside. Tjen penger med Vibrant Media.

Andre alternativer til Google Adsense

Det er ikke bare disse sidene som er alternativer til Google Adsense, man kan også bruke andre metoder for å tjene raske penger på web med en blogg eller nettside. Vanligvis velger webmastere å bruke affiliatenettverk for enkelt å tjene mer penger på internett. For flere gode alternativer til Google Adsense til å tjene penger på internett, se vår side om affiliate nettverk.