Lær hvordan du kan tjene penger på å selge ebøker

Noe som helt klart kan anbefales å tjene penger på nettet er ved å skrive e-bøker. Det er ekstremt mange mennesker over hele verden som verken er forfattere eller genier når det kommer til tekster som tjener penger på å skrive e-bøker. En e-bok er, som du sikkert skjønner, en digital bok.  Og det at den er digital, gjør at det ofte helt gratis å lage.

Smålån til finansiering av bok, eller skriv en gratis e-bok

Det er nærmest ingen risiko forbundet med å skrive en e-bok, og du behøver ikke å investere noe annet i prosjektet enn tiden din. For å tjene penger online på en e-bok, kreves det som oftest at du finner et emne å skrive om som gir verdi for leseren. Personen som kjøper boka, skal helst bli klokere på et område når de er ferdige med å lese boken, eller vil ofte gjerne ha løst eventuelle problemer han eller hun har ønsket å løse. Du kan selvfølgelig også velge å skrive en roman og få den bundet inn, men som oftest kreves det virkelig gode evner som skribent og litt ekstra penger. Men hvis det er det som er drømmen din, men du mangler penger for å realisere den, kan et smålån hjelpe. Et eksempel på et lån du kan finne, er et lån fra Spargo Finans med effektiv rente på 23,90% på et lånebeløp på 65.000 kroner over 5 år. Kostnaden på lånet blir 41.850 kroner, totalt 106.850 kroner.

Men hvis du ikke drømmer om å være en utgitt forfatter og se bildet av deg i bokhandlene og avisene, så kan altså en forfatter av e-bøker være det helt riktige for deg.

Skriv om noe du brenner for

For å begynne å tjene penger på en e-bok, er det altså lurt å finne et emne du selv er interessert i, siden du automatisk blir lidenskapelig opptatt av boken. Ved å velge noe du brenner for, gir du leseren en betydelig bedre opplevelse, enn hvis han eller hun merker at emnet egentlig er litt likegyldig for forfatteren. Et godt utgangspunkt for en e-bok kan være å prøve å løse et problem ved å skrive boken. Så hvis det er noe du selv lurer på, eller har et problem du ønsker å løse, kan du begynne å forske på emnet og prøve å løse problemet selv.

Når du selv har løst problemet, kan du skrive en e-bok som viser hvordan man kan komme frem til en løsning. Det kan for eksempel hende du lurer på hvordan du får rosene i hagen til å blomstre lenger og mer, eller hvordan du arrangerer det perfekte bryllupet. Det finnes uendelig mange muligheter, og det er som oftest noen som gjerne vil vite det samme som deg. Problemer som skal løses finnes det nok av i verden, så det er bare å sette i gang.

Og hvis du har skrevet en bok som du er fornøyd med, er det ingenting som ligger i veien for å prøve å få den solgt. Noe som er helt fantastisk med e-bøker, er nemlig at så snart de er skrevet, så koster de ingenting å produsere. Her er det ingen salgskostnader, og overskuddet på produktet er ofte mellom 90 og 100%. Så det er absolutt store muligheter for å tjene penger online med e-bøker, og så kan du til og med kalle deg for forfatter!