Slik får du film fra Disney+ gratis

Har du lyst å finne ut hvordan du kan ta opptak av Disney+ filmer og serier helt gratis? Da bør du fortsette å lese videre. Med Audials Movie har du nå muligheten til å ta opptak av filmer og serier slik at du kan se dem på et senere tidspunkt.

1. Last ned Audials Movie

Det først du må gjøre er å laste ned Audials Movie. Dette er en programvare som fungerer med Windows og du kan laste ned en demo versjon helt kostnadsfritt. Etter nedlasting behøver du kun å installere programmet på laptopen eller desktopen din. Du trenger ikke å registrere en bruker, og programvaren er lett å avinstallere dersom du ombestemmer deg.

2. Spill av filmen eller serien på Disney+

Når du har lastet ned og installert programvaren er det på tide å starte opptaket av filmen eller serien du vil se. Gå til «Video Streaming»-seksjonen og deretter til «Video Recording»-seksjonen. Her vil du finne knapper med logoen til noen av de største strømmetjenestene som er tilgjengelige i dag.

For å se en Disney+ film eller serie, klikker du simpelthen på knappen hvor det står «Disney+». Deretter vil du få noen få og enkle instruksjoner i et nytt vindu som vil åpne seg. Gå deretter til nettleseren din og åpne Disney+. Dette må være en Google Chrome eller Firefox nettleser. Velg filmen eller serien du ønsker å ta opptak av, og opptaket vil starte automatisk når du starter filmen.

For å oppnå best mulig kvalitet, vil det lønne seg å spille av filmen i orginal størrelse. Du kan se hvor langt nedlastningsprosessen er kommet i en liten kontroll fane. Her vil du ha full oversikt over nedlastingen til enhver tid.

3. Audials Movie lagrer opptaket automatisk.

Når opptaket er klart, vil videoen automatisk bli overført til din Audials spilleliste. Denne finner du på høyre side av skjermen din. Du kan ta opptak av Disney+ filmer og serier i en rekke ulike formater. Dette kan blant annet være MP4, WMV, AVI og 3GP. Du kan nå se opptaket direkte i Audials programvaren, eller flytte filen for eksport til andre enheter.

Last ned filmer fra strømmetjenester med Audials Movie

Fordelen med Audials Movie er at den gjør hele jobben for deg. Etter du har åpnet programvaren vil den automatisk kunne laste ned filmer fra en rekke kjente strømmetjenester. Du kan laste ned filmer og serier fra strømmetjenestene, slik at du kan se dem senere når det passer deg.

Audials Movie tilbyr mange spennende funksjoner og tilleggstjenester til sine brukere. Programvaren er brukervennlig og har høy ytelse. Millioner av brukere fra hele verden benytter seg daglig av Audials Movie. Dersom du har lyst å se Disney+ serier og filmer når det passer deg best, kan du enkelt og kostnadsfritt laste ned en demoversjon av Audials Movie i dag.