Slik får du filmer fra Netflix helt gratis

Nå kan du laste ned filmer og serier fra Netflix slik at du kan se dem hvor og når du vil. Ved hjelp av tre enkle steg kan du ta opptak av filmer på Netflix og deretter få dem lagret som Mp4 videofiler.

1. Installer Netflix Recorder

Du kan laste ned Audials Movie helt kostnadsfritt og du behøver ikke registrere deg eller opprette en konto. Med Audials Movie får du muligheten til å laste ned filmer og serier med verktøyet «Netflix recorder». Programvaren er enkel å avinstallere dersom du ombestemmer deg senere.

Etter du har lastet ned og installert programvaren, åpner du Audials Movie og finner «Video Streaming»-seksjon. Der velger hvilket filformat du ønsker at filmene og seriene skal bli lastet ned i. Dette kan for eksempel være en MP4-fil. Valgmulighetene vil stå på siden av skjermen. Det er også mulig å spille inn filmer med undertekster, slik at disse alltid følger med filen.

2. Åpne Netflix

I «Video Streaming»-seksjonen vil du se en oversikt over ulike strømmetjenester det mulig å spille inn og laste ned fra. Trykk på knappen hvor du ser Netflix logoen, og åpne nettleseren din. Dette må være en Google Chrome eller Firefox nettleser. Deretter går du til Netflix og velger hvilken episode eller film du ønsker å laste ned.

Opptaket vil starte automatisk når du begynner å spille av filmen eller serien på Netflix. Sørg for å spill av videoen i den originale størrelsen slik at du får best mulig resultat. Du vil alltid kunne se fremgangen til nedlastingen i en separat fane. Det er også mulig å laste ned serier og filmer fra andre strømmetjenester

3. Audials Movie laster ned automatisk

Når opptaket er ferdig, vil Audials Movie automatisk laste ned og lagre filmen i din Audials spilleliste. Denne finner du til høyre på skjermen din. Her vil du se at opptaket har blitt automatisk overført slik at du alltid har oversikt over opptakene og filene dine.

Du kan spille inn og laste ned filmer og serier fra Netflix med Audials Movie på Windows PC-er. Du kan velge mellom en rekke ulike filformater, blant annet MP4, WMV, AVI og 3GP – bare for å nevne noen. Programvaren vil tagge filen etter nedlastning slik at du alltid vet hvilken fil som inneholder hva.

Videoen kan deretter spilles av med Audials, eller så har du muligheten til å overføre den til andre enheter. Du kan enkelt dra filen til andre applikasjoner eller eksportere den til andre enheter. Slik får du muligheten til å se filmer og serier akkurat når du selv ønsker det – og fra de enhetene som passer deg best.

Det er også mulig å laste ned flere filer etter hverandre slik at du ikke behøver å sitte å følge med på nedlastingen. Netflix Recorder er et verktøy som finnes i Audials Movie og det vil gi deg opptak og filmer av høy kvalitet. Det er også mulig å laste ned filene med undertekster, hvilket er en stor fordel for mange.