Slik får du musikk fra Spotify gratis

Er du på jakt etter en måte å lagre musikk fra strømmetjenester til en faktisk fil? Lurer du på hvordan du kan få sanger fra Spotify over på en MP3-fil? Da bør du fortsette å lese videre. Vi skal nå se på hvordan du kan benytte deg av en programvare som laster ned musikk for deg. Slik vil du alltid ha tilgang på musikken du liker, på de enhetene du ønsker å høre dem på.

1. Last ned Spotify Downloader Audials Music

Med Audials Music får du inkludert et verktøy som kalles for Spotify Downloader. Dette er en programvare som er kompatibel med Windows enheter. Du kan enkelt laste ned programmet for deretter å installere dette på desktoppen din. Du behøver ikke registrere en bruker og du kan avinstallere programvaren når som helst. Etter du har lastet ned programmet vil du få muligheten til å inn på «Music Streaming».

2. Spill musikk i Spotify

I «Musikk Streaming» fanen vil du se en oversikt over hvilke strømmetjenester som er tilgjengelig. Her vil du se en knapp med logoen til Spotify som du skal trykke på. Deretter kan du velge hastigheten du ønsker å laste ned sangen på samt kvaliteten. Gå så videre til Spotify og spill av den musikken du ønsker å spille inn og lagre.

Du har også muligheten til å laste ned flere sanger samtidig ved å benytte deg av knappen «Start Spotify #2». Da vil nedlastingstiden gå mye fortere. Du har også muligheten til å spille av musikken i høyere hastighet, slik at du slipper å høre gjennom hver eneste sang du ønsker å laste ned. Slik kan du få musikken lastet ned og overført på de enhetene du helst vil høre musikken fra.

3. Audials Music konverterer Spotify-sanger til filer.

Nedlastingen vil skje automatisk og filen vil bli laget som en MP3. Lydkvaliteten er høy og du vil lett kunne finne igjen filen ettersom den blir lagret med tagget for en sømløs oversikt. Med disse enkle stegene har du nå muligheten til å laste ned all musikken du ønsker fra Spotify. Det er også mulig å laste ned lydbøker og podcaster.

Kan jeg få musikken på en MP3-spiller?

Dersom du laster ned musikken til MP3-filer vil det være enkelt å overføre disse til en MP3-spiller. Dette gjør du som regel med en USB-kabel. Det er også mulig å importere filene over på andre enheter slik at du kan høre på musikken din når og hvor du selv ønsker.

Om Spotify

Spotify er en strømmetjeneste som kan tilby mer enn 40 millioner sanger, lydbøker og podcaster. Spotify ble først lansert i 2008 og er nå tilgjengelig i rundt 65 regioner. På Spotify er det mulig å høre på musikk gratis, men med en del restriksjoner og reklameavbrudd. Dersom du ønsker en sømløs lytteopplevelse vil det derfor lønne seg å laste ned filen slik at du kan høre på dem uavbrutt og slik du ønsker.

Last ned Audials Music