Online streamere tjener mer penger enn noen gang

Det er særlig en inntektskilde som er i vinden for tiden, og det er streaming av innhold online. For øyeblikket så er markedet for dette veldig godt, og det har ført til at antallet streamere har skutt i været. 

Som profesjonell streamer har man mange muligheter. Eksempelvis så kan du streame poker. Poker er et av mange populære spill som kan streames online, og det er mulig å finne det grønne bordet på flere av dagens gamingplattformer. 

I 2021 har online streaming blitt en svært solid inntektskilde, så online streamere tjener faktisk mer penger enn noen gang. I denne artikkelen skal vi ta for oss hvor enkelt det er å starte en karriere i denne bransjen. 

Du kan jobbe deltid eller heltid

Å være profesjonell streamer fungerer på samme måte som en hvilken som helst annen jobb. Det er mulig å jobbe med dette på deltid eller heltid. Dette kan være en ny karriere i voksen alder for mange mennesker. 

Om du velger å gjøre dette på deltid, så betyr det at du jobber med det mellom 1 og 36 timer hver eneste uke. Det kalles en deltidsstilling eller en deltidsjobb. Som regel tilsvarer dette noen dager i uken. 

I 2021 er det også mulig å jobbe som profesjonell streamer på heltid. Og det er det veldig mange som gjør. Det som skiller heltidsstillingen fra deltidsstillingen, er antall arbeidstimer. Når man jobber heltid, så jobber man mellom 37,5 og 40 timer i løpet av en vanlig uke.

Dette er innhold du kan streame

I dagens moderne verden er det stadig et større fokus på at man skal jobbe med noe man trives med og liker å gjøre. Det er nok også hovedgrunnen til at mange har valgt en karriere som profesjonell streamer. 

Profesjonelle streamere blir juridisk sett ansett som selvstendig næringsdrivende i de fleste tilfeller. Det betyr at de er sin egen sjef, noe som innebærer at de står friere enn andre arbeidstakere.

Som profesjonell streamer kan du altså avgjøre selv nøyaktig hva du ønsker å streame. Men det er naturligvis flere faktorer du er nødt til å ta med i betraktningen. For eksempel hvilket videospill som er veldig populært der og da. 

Det finnes mange eksempler på innhold du kan streame. Et klassisk eksempel er kortspillet poker, som aldri ser ut til å gå av moten. Men samtidig er det viktig å ikke bli for opphengt i det som fungerer, for det er ikke sikkert det alltid kommer til å gjøre det.

Bransjen byr på mange karriereveier

En karriere som profesjonell streamer kan åpne veldig mange dører for deg. Disse dørene kan også omtales som karriereveier. 

Om du har flere år som profesjonell streamer bak deg, så er det ikke unaturlig at du har tilegnet deg forskjellig kunnskap underveis. Det kommer naturligvis an på hvilken type spill du spiller, men at det er verdifull kunnskap er det ingen tvil om. 

Som profesjonell streamer har du førstehåndskunnskap om hvordan det er å spille forskjellige spill, og du vet hva som skal til for å tilfredsstille spillerne. Grunnen til det er at du har vært i den situasjonen selv, og da er det enkelt å sette seg inn i tankegangen deres. 

Du kan altså begynne som profesjonell streamer. Kanskje du en dag får muligheten til å tjene penger på å utvikle ditt eget spill? Det synes i hvert fall vi at er ganske kult! 

Her kan du streame innholdet ditt

Er du usikker på hvor du skal starte din karriere som fremtidig profesjonell streamer? Da har du vi noen veldig gode tips til deg! 

Det dukker stadig opp nye plattformer som folk benytter til streaming. Derfor vil det være veldig viktig å følge med på utviklingen i bransjen, slik at du kan være blant de første til å prøve ut det nye som kommer på markedet. 

Men akkurat her og nå, er det særlig to plattformer, Twitch og YouTube, som brukes ofte til streaming. Om du vil, så er det bare å prøve dem ut, du også!