Tjen penger med nyhetsbrev

email

Nå ut til kunder med epost.

Mange blogger og nettsider har nyhetsbrev der leserne automatisk mottar epost nyheter og email oppdateringer. Du kan tjene penger på internett med å lage, tilby og sende nyhetsbrev til dine lesere og abonnenter.

Les mer om hvordan du kan tjene penger på nett med e-post lister og e-mail nyhetsbrev.

Mange norske bloggere, nettbutikkeiere og webmastere tilbyr ikke nyhetsbrev til lesere, kunder og andre som besøker nettstedet. Årsakene til at man ikke lager nyhetsbrev bruker være at det tar tid å skrive oppdateringer og at man ikke har nødvendig software for å administrere, designe og distribuere nyhetsbrev på epost. Å ha et nyhetsbrev med mange lesere kan hjelpe deg å tjene penger online.

Epost liste med abonnenter

For å få en liste med epost nyhetsbrev mottakere og epost nyhetsbrev abonnenter, må man først og fremst tilby et nyhetsbrev på bloggen, nettbutikken eller nettsiden.

Her er det viktig å huske at man ikke overstrømmer abonnentene med enten for hyppige nyhetsbrev eller uviktige oppdateringer. Det finnes flere gode alternativer for å lage og vedilkeholde en epostliste med abonnenter.

Nyhetsbrev for blogger

Mange som leser blogger ønsker gjerne å bli oppdatert når man har laget en ny bloggpost. A ha nyhetsbrev for blogg på din egen blogg gjør at du når flere lesere og får mer eksponering for reklame du tjener penger på. De fleste blogger har dette som vanlig funksjon, bl.a. gjennom Google feedburner eller publiseringsløsningen WordPress. Les mer om hvordan du kan tjene penger på blogging.

Om du ikke har funksjoner for å ha epost nyhetsbrev på din blogg kan du likevel tilby automatiske epost nyhetsbrev, f.eks. gjennom markedslederen Aweber.com.

Nyhetsbrev for nettbutikker og nettsider

Om du ønsker å lage nyhetsbrev for din nettbutikk eller designe et nyhetsbrev for din nettside finnes det mange gode alternativer. Profesjonelle nyhetsbrev er en viktig del av epost markedsføringen for bedrifter. Det er viktig å velge rett leverandør på nyhetsbrev programmer når man skal lage nyhetsbrev da det er komplisert å bytte nyhetsbrev software senere.

Kompabilitet, stabilitet, brukervennlighet og pris er viktig når man skal velge den beste løsningen for å lage, designe, sende og distribuere nyhetsbrev på email. Den ledende leverandøren av nyhetsbrev for e-post og email marketing i Norge gjennom flere år er Makenewsmail.no.

Nyhetsbrev i Sverige og Danmark

Makenewsmail er markedslederen på e-post markedsføring i Skandinavia, så om du ønsker email reklame og e-post markedsføring i Sverige bør du sjekke Makenewsmail.se.

Om din nettblogg, webshop etter hjemmeside har et dansk publikum og du ønsker å lage, designe og sende ut danske nyhetsbrev, anbefales det at du besøker nettsiden Makenewsmail.dk.

Hvordan tjene penger med nyhetsbrev

Å ha en stor liste med epostadresser som er mottakere av ditt nyhetsbrev har en høy potensiell kommersiell verdi. Du kan tjene penger på å sende eposter med reklame og nyhetsbrev med linker fra affiliate nettverk.

Her er en oversikt med anbefalte online verktøy og nettsider som forklarer hvordan du kan tjene penger på internett med nyhetsbrev og epost markedsføring:

Powerinbox.com

Vertical Response

Aweber.com

Safe Mail Services

Shoe-In Money

Email Rebel

Email Promos Exposed

Email Marketing Masterplan

Fluttermail.com

Å skrive, designe og sende esposter til potensielle kunder kan være svært lønnsomt. Om du er interessert i å skrive for å tjene penger kan du også se vår guide for hvordan du kan tjene penger som tekstforfatter.