Tjen penger på filsalg

filer

Selg filer på nett.

Du kan tjene penger på nett med å selge filer. Tjen penger på internett med å selge filer med dokumenter, maler, noter, manualer, illustrasjoner, dikt, grafikk, matoppskrifter, musikk, eksamensoppgaver, bruksanvisninger og alle andre typer filer du eier og som andre folk kan ha bruk for.

Det finnes mange markedsplasser på internett der folk selger og kjøper alle typer filer. De mest kjente er iTunes som selger musikk- og videofiler, men også Amazon.com og Ebay.com er av de mer kjente nettsidene som selger filer, særlig ebøker i pdf-format. Når det gjelder bildefiler er det mange nettsider som lar deg tjene penger på å selge dine bildefiler. Det er også mange andre typer nettsider som lar deg selge filer og tjene penger på internett.

Markedsplassene lar deg selge alle typer filer så lenge du har rettighetene til materialet. Du kan tjene penger på å selge filer med skolestiler, musikk, regneark, maler til blogger, tips til software, noteark, strikkemønster, ringetoner, demonstrasjonsvideoer o.s.v. Du kan tjene penger på nett med å selge alle typer filformater: mwv, mpeg, doc, avi, excel, jpg, gif, png, zip, pdf, mp3 og mp4 filer for å nevne noen filformater du kan selge. Du kan til og med selge filer med php, java og html koder.

Her kan du selge filene

Om du ønsker å selge filene dine online for å tjene penger på internett, er dette de ledende nettsidene som lar deg tjene penger på salg og nedlastning av filer:

Creatity.com

Fileply.com

Tradebit.com

Filehill.no

Payloadz.com

Click2sell.eu

Les også den enkle fremgangsmåten for å tjene penger på filsalg og hvilke filer du kan tjene mye penger på.

Hvordan tjene penger på salg av filer

Det er mange forskjellige markedsplasser på internett der privatpersoner og bedrifter kan kjøpe og selge digitalt materiale. Det er vanligvis gratis å laste opp filer for salg på de forskjellige markedsplassene på nettet. Man betaler kun en liten avgift hver gang en fil selges online og lastes ned.

Du trenger å finne en nettside innen din nisje som også har stor rekkevidde og mange potensielle kunder. Sjeldne og uvanlige filer kan fort vise seg å være svært etterspurt på internett og dermed kan du tjene mye penger å nett med filsalg.

Man kan tjene penger online ved å selge gull eller selge andre fysiske varer på Finn.no og Ebay, men å selge filer har en viktig fordel: du kan selge samme gjenstanden flere ganger og mangedoble fortjenesten. Dessuten slipper du fysisk håndtering av varer. Leveransen skjer umiddelbart og du som selger slipper frakt, levering, porto og andre kostnader ved å selge filer på web.

Selg materiale du allerede har

De fleste har gjennom noen år samlet seg et omfattende arkiv med mange megabyte med flere typer filer og maler. Skolearbeid, dokumentmaler, rapporter, sanger, søknader og alt mulig annet kan faktisk ha en verdi for andre. Organiser dine dokumenter og filer for å se potensialet i alle de filene du allerede har.

Du vil garantert finne brukbare excel-utregninger og word-maler, dokumenter fra foreninger, lister, bilder, filmer og lydklipp. Og du kan også gå igjennom gamle papirer eller andre gamle medier for å digitalisere dine filer slik at du kan tjene penger på dem.

Filer du kan tjene penger på

Du kan tjene ekstra penger på nett med å selge filer innen hobby, regler, tips, forretningsdokumenter, programmering, manualer, kontrakter, biler, rollespill, presentasjoner, nettsider, website templater, javascript, program, applikasjoner, utdanning, forskning, religion og arbeidsliv. Dette er bare noen av eksemplene på mulige inntektskilder innen filsalg på internett.