Online markedsføring på Vimeo

video

Du kan tjene penger på online video.

YouTube er trolig førstevalget når det kommer til video markedsføring siden denne videotjenesten har mest trafikk, men du bør kanskje også vurdere en annen plattform. Du kan ha bedre hell med det mindre trafikkerte og mer lojale nettsamfunnet Vimeo.

Vimeo.com er et sosialt nisje nettverk for video (filmskapere, deres fans og kvalitets innholdsprodusenter). Pr. desember 2011, tiltrakk Vimeo 65 millioner unike besøkende per måned og hadde mer enn 8 millioner registrerte brukere. Femten prosent av Vimeos trafikk kommer fra mobile enheter. Pr. mai 2013 var Vimeo tredje størst inne bruk av all Internett båndbredde, etter YouTube og Facebook.

Hvis målgruppen er den kreative mengden, kan Vimeo bare være et smart valg. Det virale potensialet på Vimeo.com er mye lavere, men videokvalitet og presentasjon er mye bedre enn andre videosider som f.eks. YouTube.com.

Videoene på Vimeo er bedre organisert, lettere å finne og har vanligvis mye høyere kvalitet. Når det kommer til videokvalitet, har Vimeo hatt det som fokus siden oppstarten. De var den første nettsiden for videodeling med HD.

Det er mange fordeler med å Vimeo, når videoen er ferdig med å spille kommer ikke relaterte videoer fra konkurrentene dine til å bli vist. Dessuten er Vimeo reklamefri og dine kunder eller publikum vil sikkert sette pris på det. Vimeo har også fjernet all kommersiell gaming og ikke- brukergenerert innhold og overvåker kontinuerlig for å beholde det slik.

Tips for markedsføring med Vimeo

Om du skal markedsføre ditt firma, dine produkter, tjenester eller din nettside via Vimeo.com er det noen enkle tips du bør få med deg for best mulig resultat:

  • Tenk sosielt nettverk – sørg for å ha dialog med andre på Vimeo, det vil øke sjansene for deling og flere seerne
  • Tilpass design – bruk en betalt Vimeo.com konto for å tilpasse din video side for å matche din merkevare med farger og logo
  • Oppretthold integritet – hvis du produserer kvalitetsvideoer og informativt innhold og du vil at videoene skal vises med integritet

Vimeo On Demand

Om du ønsker å få betalt for videoer på internett, finnes også Vimeo On Demand. Tjenesten gir deg direkte distribusjon, Vimeo videospiller, smarte publiseringsvrktøy og et lidenskapelig publikum. Du som skaper kan publisere ditt innhold på nettet, generere eksponering og tjene penger på publiserte videoer.