Kjøp SEO artikler – få mer trafikk

seo

SEO artikler gir bedre rangeringer.

Rangeringer i søkemotorene, eller nærmere bestemt Google.no er hovedfokus for de fleste innen online markedsføring i Norge. Det er mange kjente teknikker for å oppnå bra rangeringer, og dermed trafikk og høyere omsetning for sin nettbutikk eller bedrift.

Faget kalles SEO (Search Engine Optimization) eller søkemotoroptimalsiering som egentlig betyr å tilpasse nettsiden sin søkeresultat. Det inkluderer alt fra tilpassing av innhold, linkbygging og sosiale signaler.

Å kjøpe en oppføring i en stor nettkatalog som Bedriftsbasen gir nettsiden trafikk fra folk som søker etter dine produkter eller tjenester, men det gir også Google en link fra en av landets mest linkede nettsider, dermed får din nettside bedre rangeringer, eller SEO effekt.

Men det er også andre metoder for å oppnå positiv effekt i søkemotorene, og det er online artikler, eller SEO artikler. Det er tekst som omhandler innholdet på nettsiden din med en link fra bloggen eller nettsiden. Dette oppfattes av søkemotorene som organsik, eller en personlig anbefaling, og dermed rangerer siden din høyere.

Det er mange blogger som selger omtale, og det er mange bedrifter som kjøper positiv omtale og en link tilbake til nettsiden sin. Ett eksempel på en slik blogg er bloggen til Bedriftsbasen.no. Prisen for en publisert artikkel er rundt 1.500,-, men før du avviser konseptet, bør du se på hva du får.

Denne bloggen har titusenvis av inngående linker og er særdeles verdifull for søkemotoroptimalisering. Dessuten deles blogginnlegget på nettsiden som har bra trafikk, bloggartikkelen deles også på Facebook og Twitter til tusenvis av fans og følgere.

Men det er ikke stopp der. Artikkelen din deles også til nyhetsbrev abonnenter og toolbar brukere. Du får med andre ord ganske mye for pengene. Men dette er allikevel en blogg. Hva med en artikkel på en nettside med alder, autoritet, linkpopularitet og trafikk?

Det er to nettkataloger i Norge som kan levere akkurat det – BedriftsGuiden.no og Lenkeguiden.no:

  1. Legg til en på BedriftsGuiden.no
  2. Legg til en artikkel på Lenkeguiden.no

Begge disse portalene har enormt med inngående linker og er særdeles gunstige med tanke på SEO, dessuten er prisene meget overkommelige. Du kan legge inn artikler selv på nettet på begge sidene.