Tjen penger på kjøp- og salgsapper

Nå til dags har vi en haug med kjøp- og salgsapper, de vil alle ha en bit av de brukte tingene våre. Hvilke apper lønner seg, og hvor får du mest valuta for tingene dine? 

 

Ebay er den de fleste tenker på når de tenker på å selge noe. Her får du tilgang til det internasjonale markedet og du betaler vanligvis Ebay 10% av fortjenesten din. Skal du dermot selge mye, lønner deg seg derimot kanskje å heller kjøpe et abonnement der du betaler kommisjon til Ebay. Skal du betale 10% på hver eneste ting som du selger på Ebay  og har mye som du vil kvitte deg med så kan det fort bli mye penger, men har du bare et par ting er det derimot lurt på satse på det Ebay tar for enkeltsalg. Husk å legge til frakt ikke inkludert, ellers går vinningen opp i spinningen.

 

Apper til alle behov

Nå til dags har vi apper for all. Skal du sjekke hvilken farge veggen din er har du en malingsapp som kan gjøre det, hører du en sang som du digger så er det en app for det og vil du slappe av med casino relaterte spill finner du mange av de for eksempel på https://www.storspiller.com. Er det noe du trenger så kan du bare søke, så er det det noen før deg som har tenkt på en app for dine behov.

 

Loppisapp

Shpock (Shop in your pocket) kom for fullt i 2016 i Norge, og lanserte seg som loppisappen der du kan selge hva som helst. De har isteden gått for det yngre publikumet, og 70% av brukerne deres er under 35 år. Her er det også gratis å legge ut ting, men her er det nok med et ‘kult’ bilde av tingen og en liten beskrivelse. Det beste er at appen oppdaterer seg etter hvor du befinner deg, så du får vite hva som er i ditt område. For alt du vet så kan naboen ha lyst på den veska du skal selge. Det som som har gjort denne appen til en favoritt er det at alt er gratis, du betaler bare ekstra for å promotere varene dine, og hvis du vil ha noen ekstratjenester. Ikke rart at de unge går for denne.

Det er såklart mange andre måter å kjøpe og selge på der ute, og mange av oss bruker fortsatt ‘Finn.no’ eller ‘Tise’ som er utviklet av gjennbruks-dronningen Jenny Skavlan. Finn en app som du liker og som du tror vil gi deg mest for pengene.