Tjen penger på Qxl.no

qxl.no
Du kan tjene penger på Qxl.no.

Tjen ekstra penger på internett med nettauksjoner på Qxl.no. Selg brukte gjenstander, nye varer og tjen penger på webauksjoner. Tjen penger online ved å selge gjenstander på auksjoner via nettsiden Qxl. Du kan tjene mye penger på nettauksjoner og salg via nettauksjoner som Qxl.no.

Selg dine brukte ting på nettet og tjen ekstra penger eller kjøp nye og brukte gjenstander på billige nettauksjoner og selg varene dyrere. Du kan selvsagt kombinere disse to fremgangsmåtene og få en solid ekstrainntekt. Les tips om hva du kan gjøre for å bygge opp en online inntekt ved hjelp av internettauksjoner på Qxl.no.

Nettauksjonssider som Qxl skaper muligheter til å tjene penger hjemmefra. Man kan f.eks. være heldig å kjøpe gjenstander for langt mindre enn verdien på auksjoner, nettauksjoner eller loppemarked. Årsaken kan være kort auksjonstid, høy startpris eller minimumspris, dårlige titler og beskrivelser og dårlige bilder som ikke gjør produktene attraktive for potensielle kjøpere. Ved å kjøpe ting på auksjoner og selge dem igjen senere med fortjeneste kan hjelpe deg å tjene penger på internett.

Hva kan man selge på nettauksjoner?

Mange starter med å tjene penger på nett med å selge gammelt «skrot» man har på loftet eller ting man ikke bruker lengere i garasjen. De gjenstandene du ikke trenger, er det kanskje noen andre som vil kjøpe av deg. Frimerker, blader, mynter, bøker, tegneserier og andre gjenstander kan være svært verdifulle og gi deg en høy fortjeneste. Du kan også kjøpe myner og sedler på mange andre nettsteder for dette.

Man kan også produsere gjenstander og selge dem på nettaksjoner som Qxl. Du kan f.eks. sy klær, lage malerier eller snekre bokhyller. Mange betaler mye for godt håndverk og unike gjenstander. Du kan også gjøre dette som en kjøpmann og selge andres varer på Qxl.no.

Rimelige produkter på webauksjoner

Mange produkter er mye rimeligere i utlandet, så det kan være en smart fremgangsmåte å kjøpe via f.eks. Amazon eller eBay og selge i Norge via Qxl.no.

Du kan også tjene penger på internett på rubrikkmarkedet Finn.no. Les mer om hvordan du kan tjene penger online på Finn.no.

Mange selgere er ikke privatpersoner og man slipper derfor avgifter som igjen gjør at du kan tjene mer penger eller selge ennå rimeligere enn andre.

Hvordan tjene penger online på QXL

Du bør orientere deg i markedet slik at du kjenner etterspørselen og gjeldende markedspriser (hva kunder er villige til å betale for gjenstandene). Du bør også satse på lette gjenstander for å slippe høye portoutgifter. Om man skal selge store partier med varer lønner deg seg ofte å dele dem opp, f.eks. med frimerkesamlinger hvor prisen vanligvis blir høyere enkeltvis.

Enkelte produkter kan man kjøpe rimelig om sommeren men etterspørselen fordobler prisen på de samme gjenstandene når det er jul.

Det er skattefritt å selge sine egne gjenstander på Qxl, men med det samme du kjøper for videresalg er det nødvendig å oppgi inntekten til Skatteetaten. Hvis du tjener mye penger på din hobby, f.eks. over 50.000,- kroner, må du registrere deg for merverdiavgift.