Tjen penger på parkerte domener

parkere domene

Tjen penger på domeneparkering.

Du kan tjene penger online med domeneparkering. For å tjene penger på nett med å parkere domener må du ha trafikk på domenet, uten besøk vil du nemlig ikke tjene penger på å parkere domener. Å parkere et domene vil si å peke navneserveren eller DNS til en annen server, disse serverene genererer en nettside for ditt domene med relevante annonser basert på forskjellige faktorer for å tjene mest mulig på annonsene.

Dermed kan domeneparkering og trafikk til parkerte domener være nyttig om du vil tjene penger på nett.

Alle domeneparkeringstjenester fungerer på tilnærmet lik måte: de viser en komplett, fungerende nettside med menyer, tekst, søketjeneste og andre funksjoner. Dermed kan man som domeneier levere en nyttig tjeneste til de som besøker domenet og samtidig tjene penger på trafikken.

Det finnes mange forskjellige aktører innen domeneparkering, nedenfor har vi listet de beste tjenestene innen parkering av domener for å tjene penger. Domeneparkeringstjenestene har forskjellige teknikker for hvordan man parkerer domener, disse blir beskrevet nærmere på nettsidene.

Sedo.com

Sedo er en av de største aktørene innen domenehandel og domeneparkering. I tillegg til domeneparkering tilbyr Sedo også en markedsplass der du kan selge dine domener. Tjen penger på domener og domeneparkering på Sedo.com.

Domainsponsor

Tjenesten Domainsponsor.com er ledende innen domeneparkering og tilbyr forskjellige muligheter for å tilpasse nettsiden på det parkerte domenet. Tjen penger på web med Domainsponsor.com.

Namedrive

Domeneparkering med Namedrive.com er svært enkelt og brukervennlig. Namedrive lar deg tilpasse nettsidens utseende og fyller den med Google AdSense tekstannonser. Tjen penger på domeneparkering med Namedrive.com.

Afternic.com

Tjenesten Afternic.com tilbyr også markedsplass for å selge sine domener i tillegg til domeneparkering for å tjene penger. Tjen penger online på å parkere dine domener hos Afternic.com.

Domainapps.com

Denne tjenesten lar deg generere en meget inntektsgivende nettside på ditt parkerte domene. Tjen mye penger online på ditt parkerte domene med domeneparkering fra Domainapps.com.

Bodis.com

Domeneparkeringstjenesten Bodis.com tilbyr en veldig rask og enkel måte å tjene penger på nett med parkerte domener. Tjen penger på internett med domeneparkering hos Bodis.com.

TrafficZ

Parkering av domener er også raskt og enkelt hos domeneparkeringstjenesten TrafficZ. Tjnesten viser tekstannonser fra flere forskjellige annonsenettverk og gir god inntekt. Tjen penger på parkerte domener med TrafficZ.

Tjen mer penger på dine domener

Når du skal registrere et nettnavn hos en domeneregistrar, er det viktig å velge rett leverandør. Les mer om registrering av domener.

Vil du tjene ekstra penger med domener kan du selge domenenet eller domenene på online markedsplasser. Les mer om domenenavn og hvordan du kan tjene penger på kjøp og salg av domener.

Du kan også tjene mye penger på internett med dine domenenavn uten å parkere domenene, du kan utvikle en nettside for å selge produkter, tjenester eller for å tjene penger på reklame. Les mer om hvordan du kan lage en hjemmeside ved hjelp av webdesign maler og webdesignere.