Tjen penger på nettauskjoner

auksjon på nett

Tjen penger på nettauskjoner.

Vil du tjene penger online på nettauksjoner? Man kan tjene mye penger online med auksjoner på internett. Mange tjener mye penger ekstra på å kjøpe og/eller selge ting på nettauksjoner.

Du kan også tjene ekstra penger på nett med å selge og kjøpe ting på auksjoner via nettet. Les mer om nettukasjoner og hvordan du kan tjene penger på nett.

Hovedsaklig er det to ting man kan gjøre når man skal tjene penger ved å selge ting på nettet. Du kan enten selge via markedsplasser eller nettauksjoner. Mange webauksjoner og til salgs-sider på nettet er hovedsak veldig like. Auksjoner har den fordelen at prisen kan øke og gjøre at du tjener veldig mye penger på nettet, men du risikerer også å måtte selge varer og produkter under din ønskede minstepris.

Tjen penger på salg via nett

En god begynnelse er å selge unna alt det man ikke trenger, du har sikkert garasje og loft fullt av ting folk vil betale gode penger for å eie. Å selge ting man ikke bruker er en fin måte å lære seg selve auksjonssystemene på, i tillegg får du erfaring om hvordan kjøperne reagerer på ulike produkter som legges ut for salg på markedsplassene eller auksjonssidene.

Når du har prøvd å tjene penger på nettauksjoner ved å selge egne gjenstander, kan man senere kjøpe eller lage sine egne produkter for å legge disse ut for salg. Om du ønsker å tjene mye penger på web, er det vanligvis mest praktisk å kjøpe/importere andres produkter for videresalg.

Hva kan du selge på internettauksjoner

Produktene du selger på nettauksjoner trenger ikke være fysiske, idag kjøper og selger folk nesten alt på nettauksjoner. Man kan f.eks. selge og kjøpe navn, epostadresser og telefonnummer.

Dette kan virke merkelig for en som ikke er kjent med denne måten å tjene penger online på, men du kan fort oppleve at flere er villige til å betale flere hundre tusen kroner for et domenenavn, autograf, bilde eller andre ting.

Du kan lage egne produkter, finne ting i naturen, blande egne ting hjemme – det er nesten ingen grenser for hva du kan selge på nettauksjon. Selv om man kan tjene mye penger på å selge alt mulig på nettauksjoner, må du alltid være ærlig med dine kjøpere og aldri gi feilaktige opplysninger.

Selge andres produkter på auksjonssider

En annen fremgangsmåte er å finne billige produkter i en hvilken som helst kategori, kontrollere at de har tilstrekkelig lagerbeholdning og så legge ut produktene for salg til høyere pris.

Dermed kan du kjøpe inn produktene først etter at auksjonen er avsluttet og tjene penger uten å ha produkter selv. Dette kalles også for dropshipping.

Her kan du tjene penger på nettauksjoner

Du kan tjene mye penger på auksjonssider på internett, du kan tjene mye penger online med eBay, Finn.no, Amazon.com og mange andre nettsider.

Har man sans for markedsføring via auksjonssider på nettet kan man tjene mye penger på nettet på denne måten.