Hvordan kjøpe Dogecoin

Kryptovaluta er noe det blir snakket mer og mer om, og derfor er det ikke overraskende at flere og flere ønsker å lære hvordan man kjøper kryptovaluta. Blant de aller mest populære akkurat nå finner du mynter som Bitcoin og Dogecoin, og i denne artikkelen er det Dogecoin og hvordan man kjøper mynten (DOGE) det skal handle om. I denne artikkelen skal du nemlig få en komplett kjøpeguide, slik at du vet akkurat hvordan du skal gå frem for kjøpe denne.

Noe du helt sikkert har googlet allerede er Dogecoin definisjon, så det trenger vi ikke å bruke tid på her. I denne artikkelen skal du nemlig få alt du trenger å vite for å komme i gang med å kjøpe Dogecoin. Noe vi kan si med en gang, sånn at du kan senke skuldrene litt er at det er mye enklere enn det du tror. Her får du det i en enkel oversikt med 4 trinn.

Slik kjøper du Dogecoin

Det å kjøpe kryptovaluta er enkelt. Så enkelt at det kan beskrives i kun 4 punkter. Men det aller viktigste valget, er valget du gjør i trinn nummer 1, nemlig hvilken plattform du vil handle på. Her finnes det mange forskjellige alternativer og det kan være litt forvirrende å skulle sette seg inn i, men det er absolutt verdt innsatsen. Valget av plattform er nemlig utrolig viktig, og når du har gjort det, er resten av veien frem mot kjøpet helt utrolig enkelt.

1 Velg hvilken plattform du vil bruke

Når det kommer til valget av plattform, er det noen elementer som det er viktig at du husker å tenke over. De aller viktigste er følgende:

 • Gebyrer og kurtasje
 • Om du trenger en kryptolommebok i tillegg til den plattformen du bruker
 • Hvilke mynter du har mulighet til å kjøpe på plattformen
 • Hvilke verktøy som er tilgjengelige for deg
 • At det er en trygg og sikker plattform å bruke og handle på

2 Registrer deg som bruker

Det å registrere deg som bruker er neste trinn. Når du har valgt plattform, er det nemlig ikke lenge før du er klar til å investere. Når du lager deg en profil er det viktig at du bruker informasjon du kanskje ikke bruker andre steder, dette gjelder både passord og e-post.

Dette er fordi det er utrolig mye hacking av disse kontoene – på grunn av den høye verdien kryptovaluta har. Men dette kan du beskytte deg utrolig mye bedre mot ved å ikke bruke informasjon du bruker andre steder, for så er det mye mindre sannsynlig at informasjonen din vil bli lekket eller på andre måter gjort tilgjengelige for hackere.

3 Sett inn penger på kontoen din

Når det kommer til å sette inn penger på kontoen din har du vanligvis flere forskjellige valgmuligheter når det kommer til måten du har lyst til å gjøre dette på. Velg den måten du liker best, velg det beløpet du har lyst til å sette inn, og vips er du ferdig med den delen. Dette er noen av de valgene du kommer til å ha på de fleste plattformene:

 • Bankoverføring
 • Kredittkort
 • Debetkort
 • Klarna
 • PayPal
 • Neteller

4 kjøp DOGE

Når du har satt inn penger på kontoen din er det bare en eneste ting som gjenstår, og det er å kjøpe DOGE. Finn mynten i søkefeltet, klikk på den, velg hvor mye du vil kjøpe for og kjøp!

Det er faktisk så enkelt. Hvis du vil selge, gjør du det samme, bare at du velger å selge i stedet for å kjøpe. De aller fleste plattformer gjør det så enkelt som overhodet mulig å kjøpe, sånn at du skal kunne gjøre det uten problemer eller kompliserte prosesser.