Fordeler med kredittkort / hvordan tjene og ta ut poeng med kredittkort

Det som er sikkert er at det finnes en rekke type kredittkort der ute. Disse har ofte alle forskjellige typer fordeler. Dette er noe du vil lære mer om i denne teksten, så her er det bare å lese videre.

Hvilke fordeler vil du ha?

Det kan være lurt å sjekke hvilke fordeler du faktisk kommer til å benytte deg av. En rekke kredittkortselskaper tilbyr for eksempel bonuspoeng til ulike typer flyselskaper. Dette kan være noe for deg hvis du er en globetrotter som elsker å reise. Det å bruke slike kredittkort fører til at du vil opptjene poeng som kan utløses når du kjøper flyreiser. Hva vilkårene til disse kredittkortene er, vil være individuelt per kredittkort.

Kanskje du heller vil ha noen andre fordeler?

Da kan du satse på et kredittkort som har bonus på en valgfri kategori. Det finnes en rekke ulike kort som tilbys av Santander Kredittkort som har dette. Da velger du selv hva du får bonus på. Er ikke det ganske kult?

Hvordan tjene poeng med kredittkort?

Det er overraskende enkelt å tjene poeng med kredittkort, fordi det er rett og slett bare å bruke kredittkortet. Det vil stå i regler og vilkår for det kredittkortet du har, hva slags måte du tjener opp poeng på. Når du vet dette, så er det bare å komme i gang. Husk å bruke kortet fornuftig og ikke bare kjøpe ting for å tjene opp poeng.

Hvordan ta ut poeng?

Du vil få en full oversikt fra ditt kredittkortfirma om hvordan du kan bruke poengene du har tjent opp. Dette kan du gjøre på forskjellige måter. Poengene dine vil enten gå rett inn på den kontoen du har tenkt å bruke de via, eller du må overføre via banken til den tjenesten du ønsker å bruke. Det som er sikkert er at det er lettere enn du tror!

Det finnes som sagt en rekke fordeler med et kredittkort, du må bare finne de som passer for deg. Det er et stort utvalg av kredittkort der ute, så finn det beløpet som passer for deg og fordelene som passer for deg. Husk at det å ta opp et kredittkort kan gi deg nye muligheter, så lenge du er sikker på at du kan betale det tilbake. Hvorfor skal ikke du kunne tjene penger på å bruke penger?