Tjen penger ved å spare penger

De fleste av oss ønsker å tjene ekstra penger her i livet. Inntekten fra jobben er sjeldent nok til å gjøre oss tilfredse, og vi skal helst ha en ekstra dose penger fra hver eneste kant. Det er derimot ikke veldig enkelt å tjene penger, selv når en regner med alle mulighetene som internettet gir oss.

Det finnes derimot en løsning, om enn ikke like populær som å direkte tjene penger, som går ut på å faktisk spare penger. En gang sa en klok mann at ”en krone spart er en krone tjent”. Logikken bak er simpelthen at om du begrenser ditt forbruk, så beholder du pengene. Du har jo tross alt allerede tjent den, men det blir som å tjene den på nytt ved å spare!

Men hvordan sparer du egentlig? Det er tross alt urealistisk for mange mennesker å kutte ned drastisk på forbruket. Derfor er kampanjer og tilbud et mye bedre alternativ. På denne måten kan en forbruke på samme nivå som før, men allikevel spare penger, og dermed kunne tjene opp nok penger til det en virkelig har lyst til!

Finn kampanjer og tilbud

Det finnes mange kanaler for å finne kampanjer og tilbud. Papiraviser, annonser på nett, og simpelthen det å møte opp i butikken kan føre deg rett inn i honning krukka. Ønsker du derimot et direkte svar, så kan du se på de siste tilbud og kampanjer Plantasjen og mange andre butikker har gående.

At en butikk har et tilbud på en vare eller en kampanje i gang er derimot ikke dermed sagt at du bør kjøpe det. Du skal jo tross alt spare penger på kjøp du uansett skulle gjøre, så derfor er det viktig å holde seg selv i nakken og fortsette i det samme sporet som du gjorde som før – for ellers kan det tross alt hende at du ender opp med å bruke mer penger enn før.

Når du finner kampanjer og tilbud må du derfor se opp for å falle for luksuskjøp du ikke trenger – med mindre det er de du sparer opp penger til da! For det kan tross alt hende at mens du sparer penger på tilbud og kampanjer på produkter du uansett skulle ha, at du snubler over nettopp det du sparer opp til for en sterkt redusert pris!

Tenk mer over dine kjøp!

Grunnen til at folk stadig ønsker å tjene mer her i Norge er sjeldent deres lønningsslipp. For mange nordmenn er denne tross alt god, og det hele handler heller om vårt forhold til å faktisk tenke over hva vi kjøper. De fleste faller nemlig i fella der en kjøper det en trenger rådyrt, mens en kjøper det en ikke trenger på tilbud.

Om en heller hadde vridd om på dette, så ville besparelsene vært store. Så sant en planlegger sine essensielle kjøp rundt tilbud og kampanjer, så kan en spare store penger. Og det å spare penger er tross alt på mange måter det samme som å tjene penger!