Online markedsføring med Gab.ai

gab

Markedsføring med Gab.ai.

Markedsføring på internett har blitt mer komplisert og ressurskrevende, særlig når det gjelder sosiale medier som Facebook, Twitter og Google+. Men å være synlig på de sosiale nettsidene og appene som folk flest bruker er et must ikke bare for merkevarer men også mindre nettbutikker og bloggere.

Regnestykket er enkelt: jo mer synlig du er på flere plattformer, jo høyere verdi har merkenavnet ditt, jo mer trafikk får du til nettbutikken eller du får flere lesere til bloggen din.

Derfor er det viktig å også være synlig på det sosiale nettverket Gab.com. Dette er et sosialt nettverk som ligner på en kombinasjon mellom Facebook og Twitter. Utseendet er nogenlunde likt disse aktørene og du vil finne de vanlige funksjonene tilgjengelig også her.

Fordelen med Gab.ai er at dette sosiale nettverket ikke har noen begrensninger når det gjelder ytringsfrihet, slik at du slipper å oppleve at profilen din blir inaktiv, slettet eller shadowbannet der dine følgere ikke ser  oppdateringer du poster lengre.

Dette er en sikkerhet for både kommersielle aktører og privatpersoner men kan også være en utfordring når det gjelder profilering og netthetsing.