Hete trender for Moderne Bad

Vurderer du å oppdatere det utdaterte badet? Før du begynner å planlegge ombygging av ditt bad, er det best å gjøre noen undersøkelser på dagens designtrender, inventar og mer. I dag tar flere og flere boligeiere sine bad og forvandler dem til spalignende rom ved bruk av lys, åpne dusjer, badekar og badstuer. Her er noen av de mest populære designtrendene for moderne bad:

Svart er det nye grått

Grå kan ha vært en av de mest populære stilene for renovering av bad i 2017 og 2018, men det er i ferd med å endres. Vi går nå oftere over til mørkere stiler. Grå er flott, men svart er bedre. Vi har sett mange grå bad i det siste året, men i år forventes en kraftig økning av svarte bad. Denne trenden er mest populær for lysarmaturer, vasker, speil og andre inventar – spesielt med matte overflater! Siden noen huseiere kan være nølende når det gjelder å legge til disse enda mørkere tonene i hjemmene sine, kan grå fortsatt være et toppvalg for de som ønsker å gå bort fra en klassisk hvit eller nøytral farge, men er ikke helt klar for dristighet av svart.

Vannbesparende funksjoner

I dag er det stor etterspørsel for miljøvennlige produker, noe som betyr at mange boligeiere installerer vannbesparende inventar i deres bad, inkludert vann-effektive toaletter og dusjhoder. Når du handler for armaturer, se etter WaterSense-etiketten, noe som betyr at produktet er vannbesparende.

Dusjer

Baderomsdusjen har kommet langt fra standardslangen og dysen. I dag kan du programmere dusjer for å huske dine personlige preferanser fra temperatur til vanntrykk. Disse høyteknologiske produktene er definitivt en luksus, men det finnes andre trender som er litt rimeligere.

Huseiere ønsker store og åpne baderom. For å oppnå dette utseendet har mange bad sømløse glassdusjvegger eller ingen vegger for et mer europeisk utseende. Disse designvalgene tillater mer naturlig lys å oversvømme inn i dusjen, noe som gjør det til et klart sted å vaske av.

Dusjene blir også større. Noen huseiere velger selv å gå for større dusjer i stedet for å lage et bad som rommer både dusj og badekar. Disse større dusjene har ofte flere dusjhoder, sitteplasser og avslappende belysning.

Badekar

Boblebad er ikke lenger et must for et luksuriøst moderne bad. I dag har mange huseiere installert dype badekar som er like luksuriøse, bare uten bråket. Luksuriøse badekar kan til og med ha stemningsbelysning og terapeutisk musikk.

Vasker

Dobbel forfengelighet er et stort salgsargument i for det moderne baderommet i dag. Jo mer plass jo bedre, spesielt hvis du deler baderommet ditt med andre. Et annet populært designvalg for bad er steinvasker. Dette kan være en designpreferanse, men det er viktig å bemerke seg at disse legger øker den generelle spa-følelsen på baderommet.

 Planlegg nøye

Før du hopper inn i et renoveringsprojekt for å lage et moderne baderom, er det best å avgjøre hva dine must-haves er så vel å finne av dine designpreferanser, slik at ditt renoveringsprojekt kan skape et perfekt moderne bad som du kan nyte i mange år fremover.