Betalte markedsundersøkelser

undersøkelse

Få betalt for dine svar.

Betalte markedsundersøkelser, meningsmålinger og spørreundersøkelser på nett er en enkel måte å tjene seg ekstra penger på. Du kan faktisk tjene rundt 50-100 kroner for å svare på spørsmål online i 15-30 minutter.

Du kan gjennomføre flere forskjellige betalte markedsundersøkelser om dagen – og dermed kan du tjene mye penger online på spørreundersøkelsene.

Pengene som du har tjent på å gjennomføre betalte markedsundersøkelser får du utbetalt på egen bankkonto, PayPal-konto eller som sjekk som må innkasseres hos din lokale bank. Les mer om dette på PayPal.com.

Det finnes både norske og utenlandske selskap som tilbyr penger for dine svar, dermed kan det å få betalt for å gjennomføre markedsundersøkelser en smart metode for å tjene penger.

Tjen penger på markedsundersøkelser

Bedriftene bruker milliarder av kroner i året på markedsføring og er avhengig av objektive tilbakemeldinger fra forbrukere for å lage bedre produkter enn sine konkurrenter. Det er her du som objektiv forbruker kommer inn, ved å tilby betaling for å gjennomføre undersøkelsene får bedriftene den tilbakemeldingen fra markedet de trenger samtidig som det er nok av folk som er villige til å besvare undersøkelsene. Undersøkelsesbyråene er leddet mellom bedriftene og deg som forbruker. Bedriftene går via et firma som driver med spørreundersøkelser, spørreundersøkelsesfirmaet lager vanligvis enkle og entydige spørsmål, sender spørsmålene til forbrukere som har registrert seg og sender til slutt svarene tilbake til bedriftene.

Det eneste du behøver for å kunne gjennomføre markedsundersøkelser og tjene penger på dette er en egen epostadresse og noen minutter til overs.

Hvordan tjene penger med markedsundersøkelser

Det er flere typer betalte markedsundersøkelser som kan gi deg en god inntekt. En type er fokusgrupper med personlig oppmøte hvor du gir din mening om spesielle produkt eller en tjenester. Dette kan være bedre betalt enn markedsundersøkelser over internett, du får f.eks. ofte vareprøver og kjøregodtgjørelse. De nettbaserte betalte undersøkelsene er likevel de beste for da kan du tjene mye penger online raskt. Noen aktører i markedet opererer, f.eks med andre belønninger enn penger, dette kan være premier eller gavekort for din deltagelse i undersøkelsen. Dette er som regel ikke å anbefale om du ønsker en god inntekt av din innsats – ikke bare en belønning.

Dersom du skal tjene mye penger med markedsundersøkelser og spørreundersøkelser bør du melde deg på flere nettsider. Det er begrenset hvor mange betalte markedsundersøkelser du får fra et sted. Ved å melde deg på flere nettsteder vil du få en god tilgang til mange markedsundersøkelser og kan tjene mye penger på nett.

Når du tjener penger på nettet med spørreundersøkelser vil du raskt kunne oppleve hvor mye penger du kan tjene og hvor lite arbeid det er med betalte markedsundersøkelser. Her er noen sider du bør sjekke:

SurveysPaid.com

Paid Surveys at Home

Survey Payday

Cash Surveys Only

UEA Paid Surveys

Det finnes mange omfattende lister og linker med betalte markedsundersøkelser på internett. Det er en god del av disse som vil gi gode muligheter til å tjene penger på markedsundersøkelser, men vær oppmerksom på at ikke alle nettsider eller undersøkelser egner seg for norske brukere.

Om du vil vite mer om hvordan du kan tjene penger hjemme med betalte undersøkelser, se vår guide som har masse tips om å arbeide hjemmefra.