Begynn med sunne vaner i sommer!

Nå som sommeren endelig er her, har du den perfekte muligheten til å gjøre alt det du har ønsket å gjøre hele året. Å skape nye, sunne vaner er en av de tingene man aldri har tid til i hverdagen, så hvorfor ikke bruke ferietiden på å begynne med en rutine i dag som vil vare resten av året? Her er noen tips!

1. Spise et mer balansert kosthold

De fleste av oss hopper over frokost, stressspise chips og godteri og spiser for sent. Men om sommeren har ferske råvarer en tendens til å være mer tilgjengelige, og vi har også ekstra tid til å tilberede måltider og sette oss ned for å nyte den.

2. Tren regelmessig

Om sommeren kan trening føles mer naturlig enn å tvinge seg selv til å gå på treningsstudio. For eksempel kan du enkelt ta en sykkeltur eller en svømmetur og ikke engang innse at du trener! Men selv om du elsker å gå på treningsstudioet eller gjøre treningsvideoer, er det mye lettere å finne tid til å gjøre det i løpet av sommeren. Du kan til og med registrere deg på den yogaklassen du alltid har ønsket å prøve!

3. Få skjønnhetssøvnen din

Du vet hva de sier: man kan ikke sove, studere og ha et sosialt liv mens man studerer eller jobber. Du må velge to. Men siden vi har mer tid til å fokusere på sovemønsteret vårt i ferien, blir det mye lettere å sove.

I tillegg til å føle deg mer avslappet generelt, kan det å sove tidlig bety å våkne opp tidligere og kunne glede deg over hva morgenen har å by på! Prøv å sette et mål for deg selv om at du ikke skal legge deg etter 02.00 om natten, og invester virkelig i søvnen din. Kjøp sengetøy av god kvalitet som vil oppmuntre deg til å sove lenger, for eksempel fra Georg Jensen Damask, der du finner et fantastisk utvalg av rimelige og luksuriøse sengetøy.

4. Tilbring mer tid med folk

Sommeren er det perfekte tidspunktet til å utforske og møte nye mennesker. Enten du er hjemme, på skole, jobb eller i utlandet, er det mange anledninger til å få kontakt med venners venner eller fremmede. Sommeren også din tid til å styrke forholdet til gamle venner hjemmefra. Ta beslutningen om å bare ha positive og omsorgsfulle mennesker i livet ditt. På den måten kan du innse hvilke dine riktige venner er. Ha det gøy! Ikke bli en arbeidsnarkoman. Arbeidet ditt vil være av høyere kvalitet – og du blir sunnere og lykkeligere.

5. Finn nye lidenskaper

Enten du har ønsket å lage det DIY-prosjektet du så på Instagram, lære å spille gitar, er sommeren det perfekte tidspunktet for å utvikle nye ferdigheter. Et flott tips er å lære å lage mat ved å velge nye oppskrifter du skal prøve hver uke.

Å oppnå nye mål vil ikke bare gjøre sommerrutinen din mer moro, men det vil også gjøre deg stolt. Lykke til og ha en fin sommer!