Hvordan øke vinnersjansene dine når du spiller bingo

For å være et spill som i utgangspunktet kun baserer seg på flaks, finnes det ikke så altfor mange muligheter for å øke vinnersjansene sine, men det finnes likevel noen ting man kan gjøre for å øke sannsynligheten. Dette gjelder særlig i tilfeller hvor man spiller bingo online, ettersom spillene her fungerer på en litt annerledes måte og man også har muligheten til å velge mellom en rekke spill, bingorom og turneringer. For å få en oversikt over hvilke spill man kan velge mellom kan man besøke https://casinochecking.com/no/ og se de ulike spillene som tilbys.

Velg riktig bingorom

Det første området hvor man kan øke sannsynligheten for å vinne er å vite hvilke spill det lønner seg å spille på. Dette vil kunne være avgjørende siden hvor mange spillere det er i et spill eller bingorom vil påvirke dine egne vinnersjanser. Er det få spillere vil man også ha større sannsynlighet for å kunne vinne premier og gevinster, mens er det et spill med et stort antall spillere vil sannsynligheten for at det er nettopp du som vinner også være lavere. Dette er derfor ting det kan være greit å tenke over på forhånd, særlig om man er en som spiller for å vinne og ikke bare spiller for underholdningens skyld og det sosiale

Sats stort for å vinne de største premiene

Dersom man skal ha størst sannsynlighet for å vinne de store hovedpremiene må man også ofte satse litt ekstra. Man kan kjøpe brett til forskjellige priser, hvor de som koster noe mer ofte også gir deg bedre odds for å vinne. Spiller man i et rom med mange andre spillere vil man derimot likevel ha lavere vinnersjanser enn om man spiller i et mindre spillerom, noe det kan være lurt å ta med i vurderingen før man kjøper brett.

Timing

Som nevnt er det lurt å ta hensyn til hvor mange spillere som allerede er i et bingorom før man velger spill, noe som har mye med timing å gjøre. Det er også flere bingospill som tilbyr progressive, faste og stigende jackpotter. For bingorom med progressiv jackpot vil spill med et få antall spillere også ha en lavere gevinst, ettersom verdien per brett legges i potten og bidrar til å øke premiegevinsten. Til forskjell vil bingorom med en fast jackpot ikke påvirkes av antall spillere. Gjennom å spille bingospill som tilbyr faste jackpotter kan man dermed være heldig å finne bingorom hvor det er færre spillere og hvor man også har større sannsynlighet for å vinne. Her vil derfor timing ha mye å si, både for hvor stor jackpotten er i det øyeblikket du velger å spille, men også med tanke på hvor mange spillere som befinner seg i samme rom til samme tid. 

Gjennom å tenke gjennom disse få tipsene kan du altså øke dine vinnersjanser neste gang du spiller bingo, kortspill eller kryssord og kanskje er det nettopp du som blir den heldige vinneren av en av de store bingo jackpottene.