Tjen penger med Pinterest

pinterest app

Online markedsføring med Pinterest.

Du kan tjene penger på nett med deletjenesten Pinterest.com. Les gratis tips om hvordan du kan tjene penger på internett med den nettbaserte sosiale tjenesten Pinterest. Brukere av Pinterest.com deler innhold de liker på nettet på når de trykker en «pin» på bilder, nettsider, videoer og andre objekter de liker.

Andre kan like dine pins og repinne innholdet til sitt nettverk. Dette gjør at du kan få nye online venner som liker det samme og har tilsvarende interesser som deg.

Pinterest hjelper deg å huske og sortere all informasjonen på internett, i tillegg kan det du samler sammen online inspirere andre. Om du ønsker å bruke internett for å generere inntekter, kan du bruke Pinterest.com for å tjene penger.

Tjen penger på Pinterest.com

Ifølge Comscore er Pinterest tidenes raskest voksende nettsted i USA. I tillegg til å vokse raskt i antall registrerte medlemmer, bruker hver av dem ca. 100 minutter på nettstedet i måneden.

Den internettbaserte deletjenesten Pinterest er veldig populær og gjør det lett for brukere å spre innhold og budskap til andre pinterestbrukere. Du kan tjene penger på å dele produkter og tjenester du liker med andre i ditt sosiale nettverk på nett.

Hvordan tjene penger på Pinterest.com

Gå til nettsiden Pinterest.com og logg deg inn med Facebook eller Twitter innlogging. Sett opp din profil, legg til dine online venner, så er du klar til å tjene penger på web.

Du bør også trykke repin på andres pins, kommentere pins og følge andre for å få flere til å følge ditt pinboard.

Stadig flere bruker internett til å finne produkter de skal kjøpe. Bilder av produkter som anbefales av personer i din krets har større sannsynlighet for å utløse kjøp i en nettbutikk enn mye annen reklame på nett. Du kan tjene penger på å anbefale produkter og tjenester og legge inn din affiliate link på Pinterest.com. Les mer om hvordan du kan tjene penger på affiliate program.

Det er også en rekke andre nettsider som forklarer hvordan man kan tjene penger på nett med Pinterest. Her er en oversikt over anbefalte websider med mer tips og råd om hvordan du kan tjene mye penger på nett med Pinterest.com:

Power of Pinning

Gunnar Andreassen

7 Effective Ways To Make Money With Pinterest

SoscialOomph.com

Om du liker å dele bilder av ting du liker på Pinterest.com, bør du også vurdere om du kan tjene penger på nett med fotografering.

Å bruke Pinterest og andre sosiale tjenester for å promotere varer og tjenester til personer i et stort nettverk kan være god reklame og en god inntektskilde på nett. Les mer om online promotering av blogger og nettsider med markedsføring på internett.

Om du driver en nettbasert bedrift eller nettbutikk kan du bruke sosiale tjenester på nett for markedsføring, les mer om reklame i sosiale medier.

Tjen penger på sosiale nettverk

Det er ikke bare Pinterest.com av de sosiale nettsidene du kan tjene penger på nett med. Du kan også tjene penger på Facebook.com Les mer om hvordan du tjener penger på Facebook.com.

I tillegg kan du tjene penger på nett med den sosiale websiden Twitter.com. Les mer om hvordan du kan tjene penger på internett på Twitter.