Online markedsføring med Twitter

twitter

Tjen penger på Twitter.

Twitter.com er en sosial mikroblogg der du kan tweete (skrive tweets) på 140 tegn. Du kan tjene mye penger online på å twitre meldinger på Twitter. Les tipsene om Twitter og hvordan du kan tjene penger på internett med Twitter.com.

Twitter er et amerikansk gratis nettsamfunn og en mikrobloggingtjeneste som lar brukerne sende og lese andre brukeres oppdateringer (på engelsk kalt tweets), som er tekstbaserte meldinger bestående av inntil 140 bokstaver og tegn. Ordet twitter er fritt oversatt kvittring på norsk og henviser til de korte kvitringene mellom deltakerne. Oppdateringene vises på brukerens profilside og mottas av andre brukere som har valgt å abonnere andre Twitter-brukeres meldinger. De fleste velger at oppdateringene sine skal være åpne og lesbare for alle, men det er også mulig å begrense mottakerne.

Andre Twitter-brukere kan motta og lese oppdateringene på nettsiden til Twitter, på tablet og smart-telefon, via SMS, RSS, e-post og ved hjelp av egne Twitter programmer. Dermed kan du spre kommersielle budskap enkelt og markedsføre gratis på internett via Twitter.com. Les denne steg-for-steg guiden om hvordan du kan tjene penger på Twitter.

Registrer egen Twitter konto

Å registrere seg som Twitter-bruker og sette opp en Twitter konto er enkelt og tar bare noen minutter. Gå inn på Twitter.com, fyll inn ditt navn, epost og passord. Deretter klikker du på “Registrer deg på Twitter» knappen så er du igang med å tjene penger.

Lag en Twitter-profil

Så snart Twitter-kontoen er bekreftet via din epostadresse, kan du legge inn personlig informasjon og gjøre andre tilpasninger. Legg inn informasjon om deg selv, profilbilde, hjemmeside og eventuelt tipasning av utseendet på din Twitter-side. Du kan også lage og laste opp en spesialtlipasset Twitter-bakgrunn for å skille deg litt ut fra andre twitrere.

Finn din nisje

Søk på Twitter etter andre interessante Twitter-kontoer og Twitter-meldinger du kan følge. Når du ser noe som er interessant for deg eller kan være leseverdig for dine followers klikker du på «Follow»-knappen. På den måten vil du komme i kontakt med andre aktive Twitter-brukere.

Skriv gode tweets

Andre twitrere er ute etter godt innhold og bra meldinger, for at andre skal følge deg må du skrive gode tweeter. Å re-tvitre (retweete) andres tweets er også ok, du slipper å skrive noe bra to ganger samtidig som du kommuniserer med den som skrev tweeten. Du kan tjene penger med å tweete linker til affiliate program.

Unngå spam

Spam er like upopulært på epost som på Twitter, så ikke lag hundrevis av meldinger om dagen med bare linker til ting der du tjener penger. Du får mer igjen av andre på Twitter.com om du deler gode tips og andres gode linker også. Du kan også sende meldinger direkte til andre med Twitter.

Få flere Twitter followers

For å tjene penger med Twitter.com trenger du så mange Twitter followers som mulig. Folk må trykke en Follow-knapp på Twitter for å abonnere på dine tweets, men man kan også få mange følgere på Twitter.com på andre måter. Les mer om hvordan du kan få flere Twitter followers ved å kjøpe Twitter followers.

Slik tjener du penger på Twitter

De mest grunnleggende tipsene om hvordan du kommer igang med å tjene penger på nett med Twitter får deg et stykke på veien. Her er en liste med anbefalte nettsider som hjelper deg å tjene penger på Twitter.com:

Shoe-In Money

TweetBig.com

HootSuite.com

SoscialOomph.com

Twitter online system

Les også om det sosiale nettverket Facebook.com og hvordan du kan tjene penger på internett med Facebook.