Tjen penger online på LinkedIn

linkedin

Online markedsføring på LinkedIn.

Vil du tjene penger på internett med sosiale medier? Sosiale nettsider som Facebook, Twitter og Linkedin gir deg muligheten til å bygge opp et publikum. Les om hvordan du ken tjene penger på nett med Linkedin. Personene i ditt sosiale nettverk er venner, slek og bekjente. Personene er også potensielle kjøpere – og har du mange nok kan det fort lønne seg å drive med markedsføring på Linkedin.

LinkedIn er et sosialt nettverk som henvender seg til fagfolk. Nettstedet har titalls millioner av medlemmer i mer enn 200 land. Når du blir medlem av Linkedin blir du bedt om å lage en online profil. Derfra gir Linkedin deg flere verktøy for tilkobling med andre personer i ditt nettverk. Via dette sosiale nettverket kan du få tilgang til andre personer og utvide nettverket, på den måten kan en inntekt via Linkedin også bli økende. Linkedin kan derfor være et nyttig verktøy for å tjene penger online.

Slik tjener du penger på Linkedin

Ønsker du å tjene mye penger med sosiale nettverkstjenester? Nedenfor er det beskrevet en enkel fremgangsmåte for å tjene penger på internett med den sosiale nettsiden Linkedin;

Lag din Linkedin profil

Fyll inn felt om utdanning, sysselsetting og faglig tilhørighet. Du kan også gi opplysninger om din faglige ekspertise og annen relevante informasjon. Inkluder informasjon om evt. medlemskap i foreninger og organisasjoner.

Marker hva du ønsker

I feltet for hva du ønsker å gjøre med Linkedin bør du markere feltene innen det å finne nye kunder, utvikle virksomheten, skaffe nye partnerskap eller samarbeid med andre i din bransje. Dette vil hjelpe andre å finne deg i et søk.

Last opp dine kontakter

Linkedin lar deg importere epostlister og kontaktlister fra alle epostprogram og nettbasert epost. Deretter blir venner, kolleger og forretningsforbindelser som også er medlemmer av Linkedin en del av ditt nettverk.

Få anbefalinger

Be personer i ditt nettverk som kjenner deg anbefale deg og dine kvalifikasjoner. På den måten får man enkelt et positivt omdømme i bransjen, f.eks. som faglig dyktig. Du kan selv velge hvem av anbefalingene som vises.

Delta i grupper

Meld deg på relevante grupper for dine fagfelt og delta i diskusjonene i disse Linkedin-gruppene. På den måten blir du faglig oppdatert og kan bygge relasjoner til kunder, partnere eller leverandører i din bransje.

Linkedin annonser

Annonser for ditt firma, dine produkter og tjenester ved å bruke Linkedin annonser. Linkedin annonsering lar deg enkelt tilpasse og målrette online reklamekampanjer utformet for å tiltrekke seg kunder og hjelpe deg å tjene penger.

Hvordan tjene penger med Linkedin

Vil du vite mer om hvordan du kan tjene penger online med Linkedin? Her er en liste med andre nettsider som mer detaljert forteller deg forskjellige fremgangmåter for å tjene penger på web med det sosiale nettverket Linkedin;

Linkedinfluence.com

Linkedin Liftestyle

Get hired on Linkedin

Social Media Marketing for Small Businesses

Successwithsocialmediaonline.com

SoscialOomph.com

Linkedin gir deg en stor mulighet for å promotere deg selv og dine produkter til potensielle kjøpere og kunder. Du kan også tjene ekstra penger med å kombinere andre sosiale medier for å tjene mer penger på internett.

Se også sidene om hvordan du kan tjene penger online med sosiale medier som blogger, Twitter, Facebook, YouTube og andre sosiale medier eller annen markedsføring på internett.