Om nettsiden

Det finnes veldig mange forskjellige måter for å tjene penger online, derfor har vi i Tjenpengeronline.no presentert de mest enkle og effektive metodene som du kan begynne å tjene penger på allerede i dag.

Mange nettsteder forteller deg hvordan du kan tjene penger. Fristelsene står nærmest i kø for deg som surfer på slike nettsider, men pass deg for å bruke opp pengene dine i forsøket på å bli rik online.

Den sikreste metoden for å skape et godt levebrød av internett er vanligvis ikke “bli rik i en fei-programmer”, men tålmodig innsats over lang tid. På denne nettsiden får du tipsene om hva du bør tenke på – og hva du bør gjøre for å tjene penger på internett.

Artikler om å tjene penger på nett

Vi vil anbefale at du bruker litt tid på å surfe rundt på denne siden, og setter deg godt inn i hvilke muligheter du har for å tjene penger på web. Det er mange nyttige artikler her, skrevet både av oss og av andre dyktige forfattere med god erfaring fra internett-business og det å tjene penger på nett.

På høyre side i menyen vil du finne gode tips om hvilke metoder du kan benytte deg av for å tjene penger på internett.

Nettsiden Tjenpengeronline.no drives av nettentrepenøren Gunnar Andreassen. Andreassen har jobbet med markedsføring på internett i en årrekke og står bak nettsider som Lenkeguiden.

Gunnar Andreassen er også forfatteren av en ebok om markedsføring på internett: Conquer the web – The secrets of online succsess. Les mer om eboken her.