Kontorutstyr og kontormøbler

hjemmekontor

Møbler til hjemmekontor er viktig.

Annonse

Er du i ferd med å starte opp egen bedrift? Da er det nok mye som skal gjøres. Dersom du ikke har familie er du heldig, for da er det selvsagt enklere å forsvare overtid på kontoret.

Og det er ikke så mange muligheter for å slippe unna dette med ekstra kontortid. For i en oppstartsperiode vil kravene være mange og store.

Heldigvis er det mange ting du kan gjøre for at denne perioden skal gå mer smertefritt.

Noe av dette handler om interiørvalg. For det er vel ikke få oppstartere som har tilbrakt hele netter på kontoret. Mange av dem kanskje sovende over et tastatur, om en da ikke har gått rundt og jobbet hele natten.

Sovesofa på kontoret
For å utnytte tiden maksimalt er det faktisk en meget god ide å anskaffe seg en sovesofa. På dagtid kan denne benyttes til vanlig sitting, men det geniale er jo at en ved hjelp av et par grep kan gjøre sofaen om til en smart seng på kveldstid.

Du bør selvsagt ikke drive rovdrift på deg selv, så det er viktig at du ikke trekker dette for lang. Men at du i en periode velger å sove på kontoret for å få noen flere timer i for- og etterkant, det er faktisk helt normalt for den som begynner for seg selv.

Godt utvalg av kontorutstyr
Tenk også på å utstyre kontoret med absolutt alt det du trenger slik at du ikke kaster bort tid på å finne ting etter hvert.

Ikke kast bort mye tid på å handle inn kontorutstyr «manuelt». Det er helt ut i disse dager. Bestill heller det du trenger på nettet. En nettbutikk som Lyreco har det meste innen kontor. Besøk hjemmesiden her. Kunsten med en effektiv bedriftsoppstart er å spare tid der du kan.

Dessverre handler det om å kutte ned på soving og tid med venner og familie, men tenk på at dette kun gjelder for en avgrenset tid. Og at dersom du gjør alt riktig helt i begynnelsen, da vil belønningen være desto søtere etterpå.

Finn en sovesofa her, bestill umiddelbart og kom i gang!

Unik sjanse
De to tipsene vi har nevnt ovenfor vil hjelpe deg godt med å bruke tiden på en fornuftig måte. Det høres kanskje ekstremt ut å sove på jobben, men glem ikke at det gjerne er i intense faser at en får de beste ideene.

Og det er selvsagt viktig å handle på de gode ideene når de kommer.

Men glem ikke å holde motivasjonen oppe underveis. Oppstartsperioden kan bli tøff, og det er slett ikke snakk om å holde seg til 37.5-timersuken. For å hjelpe deg med dette er det viktig at du belønner deg selv underveis. Kjøp ekstra god mat, og ta gjerne noen friminutter med dataspilling, eller kanskje også ping-pong på kontoret?

Jo mer du leker underveis, desto lettere vil alt gå.

Oppstartere har en unik sjanse til å sette i gang prosjekter som vil lønne seg lenger fram i tid. Benytt denne sjansen nå.