Tjen penger med bensinkort

bensinkort
Mange fordeler med bensinkort.

Har du en bil? Om du ikke har en el-bil er det faktisk endel penger å tjene på å bruke bensinkort. Om du tanker med et bensinkort i stedet for å betale kontant, kan du spare flere øre per liter siden man får rabatt på drivstoff med bensinkortet sitt. Med dagens høye bensinpriser betaler du en unødvendig høy pris for drivstoffet om du ikke bruker et bensinkort med gode rabatter.

Det finnes flere forskjellige bensinkort på markedet i Norge og det er slettes ikke opplagt å vite hvilket bensinkort man skal velge for å få mest rabatt og den billigste bensinen eller dieselen.

En årsak er for eksempel at ikke alle de forskjellige bensinstasjonene er i nærheten av de veiene du bruker bilen din oftest på. Hvis det finnes et bensinkort som passer, er det smart å sjekke ut hvor bensinstasjonene ligger og om det kan lønne seg å kjøre innom. Siden de fleste drivstoffkort ikke har noen årsavgift, er det jo ingen grunn til å ikke skaffe seg flere bensinkort om man vil det.

Klikk på denne linken for å finne beste bensinkort.

Bensinkort har ofte også endel andre fordeler enn at man sparer penger på bensinen. En del bensinkort har for eksempel reiseforsikring, rabatter i butikker og mye mer. De fleste bensinkortene har egne nettsider der du kan logge deg inn og sjekke forbruk, saldo, tilbud og andre ting.

Husk også at noen drivstoffkort har sparing eller innskudd. Derfor kan man ha en plussaldo på drivstoffkortet. Man kan dermed også bruke bensinkortet for sparing av mindre summer og få rente på sine penger.

Man er ikke nødt til å tanke på kreditt, men de største bensinstasjonene tilbyr dette. Kostnadene begynner løper ikke før man har en ubetalt faktura, men betaler man regningene i tide er det ingen ulemper med å tanke drivstoff på kreditt.

Når du skal søke på drivstoffkort er det viktig at du velger det kortet som gir deg de beste betingelsene. Det er mange kroner å tjene på å velge det riktige bensinkortet.

De fleste bensinkortene har Visa eller Mastercard noe som gjør at man enkelt også kan handle på kortet som et vanlig kredittkort. Man får da også poeng på innkjøpene sine. Hvis du bruker bilen mye, vil du sikkert bruke bensinkortet til kjøper andre ting enn drivstoff på bensinstasjonene. Bensinkort kan selvsagt brukes til å kjøpe dette også, og et bra bensinkort har vanligvis rabatt eller cashback på slike kjøp.

Et drivstoffkort er med andre ord i bunn og grunn et vanlig kredittkort med en meget god rabattordning på bensin og drivstoff samt enkelte andre gunstige ordninger som rabatter, cashback, gratis forsikring o.s.v.