Tjen mer med den beste binære megleren

binære opsjoner

Velg den beste binære megleren for deg.

Hvis du har bestemt deg for å tjene penger med å handle i binære opsjoner, er det aller første du må gjøre å åpne konto hos en binær megler. En binær megler er en unik type finansinstitusjon som utelukkende byr på denne formen for investeringsmulighet. Når du oppretter medlemskap vil du få tilgang til meglerens trading plattform.

Ved å bruke den kan du med enkelhet gjennomføre binære transaksjoner. Du er nødt til å ha en konto for å gjøre dette, så medlemskap hos en binær megler er obligatorisk for alle som ønsker å operere som investorer i dette markedet.

Å opprette konto hos en binær megler er gjort i en fei, og det er veldig enkelt å begynne å trade så snart som du har meldt deg inn. Utfordringen for nye tradere er å velge riktig megler. Det finnes nemlig et gedigent antall der ute, og de varierer voldsomt.

Noen retter seg mot kunder med store budsjetter, andre kun mot de som har langt mindre å rutte med. Enkelte meglere har kun et lite antall forskjellige opsjoner, verdipapirer og opsjonstyper, mens det finnes meglere som kan varte opp med alle tenkelige forskjellige slag.

Så da blir jo det store spørsmålet hvordan du finner den perfekte megleren for deg? I denne artikkelen forsøker vi å gi deg svaret.

Tilpass din megler etter ditt budsjett

Dette er alfa og omega: du må alltid passe på å velge en binær megler som passer for ditt budsjett. Hvor mye egenkapital har du å investere i dette markedet?

Hvis svaret er at du helst ikke vil satse mer enn noen få hundre dollar (tilsvarende ca. noen få tusen kroner) gjelder det å finne en megler som retter seg mot tradere med mindre budsjett.

De finnes det flere av. Det du gjør for å identifisere dem er å se på følgende indikatorer:

• Minste tillatte første innskudd

• Minste tillatte investering per handel

Det finnes meglere som lar deg åpne konto og begynne å handle for et første innskudd på kun $10. Du vil også finne mulighet til å gjennomføre binære opsjonshandler for under $1 stykket.

Hvis du derimot er en mer ambisiøs trader som har en betydelig egenkapital skal du se på følgende indikatorer for å finne din megler:

• Minste tillatte første innskudd

• Største tillatte investering per handel

Du bør sørge for at du velger en megler som krever et langt større innskudd enn $10. Helst vil du ha et minimumsinnskudd som er så nærme din egenkapital som mulig.

Det sier vi fordi meglere vil unne sine største kunder en rekke viktige fordeler. De nyter du godt av ved å gjøre et stort første innskudd. For eksempel vil du kunne dra nytte av langt bedre service ved å åpne en konto hos en megler som har et minste tillatte innskudd på $20 000 enn hos en megler du kan åpne konto hos for halvparten.

Det sier seg selv at store tradere må ha mulighet til å investere betydelige summer i hver enkelt handel slik at de har mulighet til å få ordentlig avkastning på sine handler. Det finnes meglere som lar deg investere opptil $50 000 per opsjon.

Finn megleren som har dine opsjoner på menyen

Det finnes en lang rekke forskjellige typer binære opsjoner. Alle har samme utgangspunkt: du er nødt til å gjøre en forutsigelse angjeldende prisutviklingen til et bestemt verdipapir i løpet en fastsatt tidsperiode. Ellers finnes det stor variasjon.

Basisversjonen av binære opsjoner heter High/Low (den kalles også Call/Put hos enkelte meglere). Den finner du hos alle binære meglere i bransjen.

Hva gjelder de mer avanserte og sofistikerte typene varierer tilbudet voldsomt fra megler til megler.

Noen av de mest populære typene inkluderer følgende:

• Boundary opsjoner

• Touch opsjoner

• 60 sekunders opsjoner

• 30 sekunders opsjoner

Slettes ikke alle meglere varter opp med alle disse. Det vil si at hvis du f.eks. har lyst til å investere i Boundary eller Touch opsjoner er du nødt til å finne en megler som har disse i utvalget.

Finn megleren som har dine verdipapirer på menyen

Også når det gjelder verdipapirer er det stor variasjon i tilbud fra megler til megler. Enkelte byr på handel i hundrevis av forskjellige verdipapirer, mens andre kun har 20-30 stykker på menyen.

De mest vanlige typene av verdipapir som du vil finne hos binære meglere flest inkluderer:

• Valutaer

• Råvarer

• Aksjer

• Indekser

Disse typene vil du finne hos så godt som alle ledende binære meglere. Variasjonen finner du i hvor mange forskjellige verdipapirer innenfor hver sjanger som er tilgjengelig.

Mens enkelte meglere lar deg investere i opsjoner basert på aksjer fra alle slags børser verden over, byr andre meglere kun på sjansen til å investere i opsjoner basert på en håndfull av de mest berømte aksjene fra børsene i New York eller London.

Det sier seg selv at du er nødt til å velge en megler hvor du har sjansen til å investere i verdipapirene du er mest interessert i. Et poeng det forresten er verdt å ta med her er at det ikke er slik at dess flere verdipapirer en megler lar deg handle i, dess bedre er megleren. En gigantisk meny med alle slags verdipapirer fra hele kloden kan virke forvirrende. Det kan være irriterende å få oppgitt kurser på verdipapirer du ikke bryr deg om på skjermen mens du handler.

Det som gjelder er altså å finne megleren med de mest relevante verdipapirene. Ikke den som har flest å by på.

Velg en megler som gir deg informasjonen du trenger

Hvorvidt du er en nybegynner innenfor handel med binære opsjoner, eller du er en dreven ringrev, gjelder det å alltid gi seg selv et konkurransefortrinn ved å lære mest mulig, fortest mulig.

Du kan alltid bli flinkere. Det er alltid rom for forbedring, og hvis ikke du hele tiden hever dine prestasjoner, vil nestemann ta deg igjen. Slik er det i finansmarkedet.

Av den grunn bør du alltid dra nytte av de mange forskjellige læringsressursene som du kan finne hos binære meglere. Det finnes læringssentre som er myntet på ambisiøse, men uerfarne tradere. Et læringssenter er en del av en meglers nettside hvor du kan finne nyttige saker som e-bøker, video-forelesninger og artikler om binære opsjoner.

Ved å fordype deg i disse ressursene kan du hurtig og effektivt bli en bedre trader dag for dag.

For mer erfarne tradere som allerede har tilegnet seg kunnskapen som er tilgjengelig i læringssentrene finnes det andre muligheter. Mange seriøse meglere byr høybudsjettskunder på en-til-en undervisning med profesjonelle markedsanalytikere, videokonferanser med selskapets profesjonelle tradere, eller en egen rådgiver.

Velg megleren hvor du kan lære mest mulig relevant informasjon.

Er en bonus riktig for deg?

Når du åpner konto hos en binær megler, og setter inn penger på den for første gang kan det godt hende at du kan motta en bonus. En bonus i denne sammenhengen er en sum med egenkapital som du kan bruke til å investere i binære opsjoner hos megleren som utbetalte den.

Ofte vil en bonus være like store som innskuddet du gjorde. Med andre ord kan det være mange tusen dollar i gratis investeringspenger å hente ved å innkassere en bonus.

Som regel vil en bonus være forbeholdt tradere som gjør et innskudd på minst $250, gjerne langt mer. Mens noen meglere har en øvre grense for hvor mye de utbetaler i bonus per trader, er det andre som ikke operer med noen slik begrensning.

En bonus høres unektelig forlokkende ut, men det er viktig å merke seg at alle bonuser kommer med vilkår det lønner seg å bite seg merke i. For du mottar ikke gratis penger å investere helt uten videre. Som regel vil du forplikte deg til å investere en viss sum av egne penger i løpet av et visst tidsrom når du godtar en bonus.

Det vil si at en bonus ikke er noe du bør takke ja til hvis du er usikker på om binære opsjoner er noe for deg, og det er mulig du vil trekke deg i svevet. Det kan nemlig gjøre det vanskeligere å ta penger ut av kontoen din igjen hvis du mottar en bonus.