Poker kan bidra til bedre markedsføring på nett

En god markedsfører kan lære faget fra mange andre felt. Poker kan bidra til at du lærer å tenke strategisk og målrettet i forbindelse med salg. Det viktigste med pokerspilling er at motspilleren rundt bordet skal tro at du har gode kort på hånden. Dette er en egenskap som du kommer langt med, om du driver med salg og markedsføring på nett.

En dyktig pokerspiller bør alltid bruke tid på å velge gode strategier under pokerspillet. For å få dette til bør du ha god kjennskap til hvordan du skal fremme kortene dine, på best mulig måte. Dette er en strategi som kan overføres til salg av produkter. Derfor er det en fordel å spille noen runder med poker om du skal lære markedsføring.

Lær å tenk strategisk med Poker

Å lære om markedsføring og anvende det på en riktig måte, kan være en vanskelig oppgave. Som i mange andre felt kan markedsføring være en enkel ting å lære, men en vanskelig ting å mestre. I strategiske spill som poker vet vi at det er forskjellige spillestiler. En av tingene som gjør spillet til en så fascinerende aktivitet, er det store utvalget av ulike tilnærminger. Det samme skjer i markedsføring, ettersom det er mange måter vi kan bruke forskjellige markedsføringsstrategier på. 

Strategisk spill baseres gjerne på at du tenker langsiktig. Du har i utgangspunktet bare de kortene på hånden som du har fått utdelt. Dette er kort som må spilles på best mulig måte. For å få dette til, bør du vite hvilke alternativer som finnes, lese dine konkurrenter og ta de beste avgjørelsene for at du skal vinne. Dette er egenskaper som også kan være lurt å bruke i markedsføring.

Gjør deg til en bedre selger

En av de viktigste strategiene når du spiller poker, er at du må bli kjent med motspillerne dine. Først og fremst bør du evaluere dyktighetsgraden til hver av motspillerne, hvor interessert de er i spillet og dine vinnersjanser. Når du kjenner motspillerne kan du begynne å tenke ut en strategi, som vil fungere om du skal vinne pokerrunden.

Ved å overføre denne strategiske tenkningen til markedsføring, vil du sannsynligvis oppnå flere salg. Det anbefales derfor at du først blir kjent med den målgruppen din. Da vil du raskere kunne avgjøre hvilken salgsstrategi som skal benyttes. Etter hvert som du blir sikrere på at markedsføringsstrategien når frem, kan du justere strategien ved behov.

Få bedre selvtillit med Poker

Det er viktig å ha troen på seg selv når du spiller Poker. Dette er en viktig egenskap som bør videreføres når du skal markedsføre tjenester eller produkter. Derfor er det mange som liker å spille Poker for at markedsføringsstrategien skal sitte bedre. På denne måten vil du bli sikrere på at du klarer å lese dine konkurrenter, slik markedsføringen fører til gode resultater.  

For at selvtilliten skal være god, er det viktig at du kan basere dine handlinger på erfaring og kunnskap. En av de viktigste egenskapene rundt pokerbordet, er å ikke vise svakhet. Mange pokerspillere velger derfor å spille med det som ofte betegnes som et «pokerfjes». På denne måten vil ikke motspillerne dine få kjennskap til dine svakheter. Dette er egenskaper som du bør ta med deg videre når du skal markedsføre.

Nå målgruppen på riktig måte

Når du skal markedsføre produkter eller tjenester, er det viktig at du kan definere hvilken målgruppe som passer for deg. På denne måten slipper du å prøve og feile mange ganger, før du når målet. For å finne markedsføringens målgruppe bør du analysere flere faktorer. Dette er blant annet kjønn, bosted, interessefelt og utdanning.

Det å finne målgruppen kan i stor grad sammenlignes med det å sitte rundt et pokerbord, mens du evaluerer dine konkurrenter. På denne måten vil du raskere forstå hvilke spilleferdigheter dine motspillere har, slik at du kan legge inn noen gode trekk for å vinne runden. I markedsføringen er det derimot også viktig at du kan kommunisere et budskap, som er tydelig for din mottakergruppe.