Spar med refinansiering

refinansiere

Spar penger med refinansiering.

Det er mange måter du kan tjene penger på nettet med å bruke, og det er faktisk også mange måter du kan spare penger på også.

Om du tjener 500 kroner eller sparer 500 kroner er resultatet det samme: du har nå plutselig 500 kroner ekstra du kan bruke til noe du har lyst på eller spare pengene til senere. Dermed er det like lurt å spare penger som å tjene penger, men å spare 500 kroner om du har lån og kredittkort er mye enklere for de fleste enn å tjene dem på internett.

De fleste nordmenn har ett eller flere lån og ett eller flere kredittkort. Det betyr også at de fleste nordmenn enkelt kan spare penger med refinansiering.

Å refinansiere lån, forbrukslån og kredittkort betyr egentlig bare at man samler lånene hos en lånegiver og får bare en regning i måneden. Fordelene med refinansiering er mange:

  • Du får bare en regning i måneden
  • Økonomien blir mer oversiktlig
  • Renten blir lavere
  • Privatøkonomien blir bedre

Det tar bare noen minutter å refinansiere lån og kredittkort og du kan finne de beste tilbudene på refinansiering hos Scandilån. Vanligvis vil du spare flere tusen kroner på å refinansiere gjelden din. Du kan lese mer om refinansiering av lån her.