Slik invester du i ethereum

Mange har begynt å få en interesse for kryptovaluta, og det kan virke som om alle vil ha fatt på noen mynter nå til dags. Likevel er det et relativt nytt fenomen, og ikke alle vet like mye om kryptovaluta. Skal man invester i det er det viktig å vite alt om krypto, og være spesielt informert om mynten du ønsker å kjøpe. En av kryptene som har fått spesielt mye oppmerksomhet et ethereum. Dette er verdens nest mest verdifulle mynt, og ved å lære om ethereum nettverket, ethereum kurs og hvordan man investerer i den, kan også du bli en god kryptoinvestor.

Hva er ethereum?

Ethereum skiller seg litt ut fra mange andre kryptovaluta, fordi det i virkeligheten er mye større. Dette er ikke bare en desentralisert mynt du kan investere i, og bruke, men snarere et helt nettverk med uendelige muligheter. På ethereum nettverket kan brukere utvikle desentraliserte applikasjoner. Siden bruker det vi kaller “smarte kontrakter”, og driftes på blockchain slik at alt skal foregå trygt, ordentlig og redelig.

Blockchian sørger for at etherum nettverket kan driftes på en åpen og gjennomsiktig kildekode, uten bruk av en tredjepart. Inne på dette nettverket er det kryptovalutaen Ether (ETH) som brukes. Ethereum er med andre ord plattformen, mens Ether er kryptovalutaen du kan kjøpe. Det er likevel vanlig å referere til ethereum som en kryptovaluta.

Hvorfor kjøpe ethereum?

Som du skjønner er etherum et smart og komplekst konsept, som tilbyr mange unike tjenester, men hvorfor skal du investere i det? Det tar tross alt mye tid å bli kjent med kryptovalutaen, lære seg hvordan man finner ethereum kurs, og hvordan man skal investere. Ethereum er verdens nest største kryptovaluta, og har en markedsverdi på hele 511 milliarder dollar. Det er svimlende mye penger, særlig med tanke på at nettverket kun er rundt 6 år gammelt.

Dessuten har kryptovalutaen økt med hele 999,000 prosent siden lanseringen i 2015. Ettersom ethereum tilbyr et bredere spekter av tjenester, så mener mange at denne kryptoen vil ta over tronen, og en dag bli mer verdifull en Bitcoin. Da kan det alltid en god ide å komme suksessen i forkjøpet.

Lær om kryptovaluta, finn ethereum kurs og invester!

Når du har lært deg det du trenger å vite om ethereum og kryptovaluta generelt, så kan du jo prøve å kjøpe noen. Dette gjør man på en kryptobørs. Det finnes mange ulike kryptobørser, og vi ser blant annet at noen norske kryptobørser opplever stor suksess. I tillegg til en kryptobørs trenger du også en kryptowallet, som du kan oppbevare pengene dine på. Disse kan være både online og offline. Når du vil kjøpe krypto så søker du dette opp på børsen, og kjøper de myntene du vil ha. Vil du for eksempel kjøpe Ether, så er det viktig å følge med på ethereum kurs i tiden rundt kjøpet, for å finne den beste tiden å komme inn på markedet.

Alle kan bli kryptoinvestorer, det krever bare kunnskap, viljestyrke og et stykke modighet!