Ny TikTok-trend lærer oss hvordan tjene penger hjemmefra

TikTokere deler hvordan de tjener penger hjemmefra. Så, hør etter, fordi de gjør en del ting riktig!

En ny trend på TikTok går ut på at TikTokere deler hvordan de skaper passive inntektsstrømmer hjemmefra. Noen TikTokere, med en stor følgerskare, tjener titusenvis av kroner på appen. Disse ekspertene deler sine tips og triks med fans, og viser hvordan de tjener store penger på nettet gjennom ulike plattformer – uten å jobbe så veldig mye. Videoer med hashtagger som #onlinebusiness, #passiveincome, og #financialfreedom har trendet på TikTok i det siste. Gründere bruker disse hashtaggene sammen med et kort videoklipp som forklarer hvordan de tjener penger på nett, og de deler også skjermbilder av inntekten sin som bevis i videoene.

Hvis du har lurt på hvordan noen kan tjene opp mot et sjusifret beløp på nettet hvert år, uten særlig innsats, får du en slags forklaring fra disse TikTokerne. Noen driver legitime selskap, andre selger reklame, mens atter andre tjener pengene sine på å besøke og vinne penger hos nye casinoer i 2020.

Sharon Tseung, 29, er en av disse vellykkede nettbaserte gründerne. Med 140 000 følgere på TikTok har hun klart å stable på beina en passiv inntektskilde gjennom appen. Hun sier imidlertid at suksessen ikke kommer gratis, og at du må jobbe svært hardt i begynnelsen. Denne avsløringen kommer på et tidspunkt hvor millioner av mennesker verden over har mistet jobbene sine på grunn av pandemien. Nedstengingen av flere samfunn i mange land har nok også bidratt litt til suksessen til disse gründerne, fordi mange har hatt mer tid til overs til å se på plattformer som TikTok og YouTube.

Ifølge Bustle har Tseung uttalt at TikTok-trafikken hennes økte betydelig under COVID-19-pandemien, noe som dermed også økte hennes passive inntekter. Hun delte en video på TikTok som forklarte hvordan hun tjener penger på nettet, og la også ved skjermbilder av omsetningsrapportene sine. Mesteparten av denne typen inntekter er passive, og krever ikke særlig mye arbeid. Tseung forklarer at når du starter, trenger du en god del tid og energi, men når alt er på plass så kreves det ikke masse arbeid for å opprettholde inntektene. Hun la til at hun også har oppdaget fordelen med diversifisering – å ha flere inntektsstrømmer og ikke legge alle eggene i samme kurv.

Tseung avslørte at pengene hennes jobber for henne, og at hun har kunnet bruke mer tid på familien og mer tid på å reise, samt gjøre andre prosjekter som hun elsker. Hun har laget logo for et klesmerke på Amazon, hun selger digitale nedlastinger som maler for Photoshop og Microsoft Word på Etsy, og hun får også penger fra Google Adsense for YouTube-videoer og bloggene sine. Tseungs råd til alle som ønsker å tjene penger på nettet, er å vurdere hvor mye tid og kapital som kreves, opp mot det man har lidenskap for og er god til.