Tjene penger online på Squidoo

blogging

Tjen penger på blogging.

Vil du tjene penger på nett? Les om Squidoo linser og hvordan du kan tjene mye penger på internett med sosiale medier som Facebook, Twitter, Linkedin og Squidoo. For å kunne tjene mye penger online med Squidoo er du avhengig av lesere, så dette er en mulighet for å tjene ekstra penger på nett som kan sammenlignes med blogging. En Squidoo linse er en liten nettside som vanligvis omhandler et bestemt emne man publiserer på Squidoo.

Squidoo er en platform hvor du kan publisere såkalte Squidoo lenses (Squidoo linser) for deretter tjene penger på nett med linsene. Det er mange personer over hele verden som lever av å skrive og prublisere Squidoo linser innen mange emner. Oftest tjener man penger ved å markedsføre affiliate program, men du kan selvsagt markedsføre egne nettsider. Les om hvordan også du kan tjene penger på web med hjelp av å skrive og legge ut linsene på Squidoo.

Tjen penger med Squidoo
Det er flere forskjeller på en vanlig gratis blogg og Squidoo, enkelt forklart er Squidoo er platform hvor du kan publisere mini-blogger for å tjene penger på nett. Det er gratis, enkelt og meget populært, men det kreves endel arbeid om du vil lykkes med å tjene mye penger online.

Det som gjør det mulig å tjene esktra penger på internett med Squidoo er først og fremst er reklamen, det legges automatisk til AdSende terkstannonser på linsene du skriver. Man kan tjene ekstra penger ved å anbefale leserne relavante produkter fra f.eks. Amazon og eBay. Squidoo har gjort prosessen med å tjene penger på web med linser enkel, du behøver ikke mange avtaler med flere affiliate program. Squidoo har automatisert disse funksjonene, men beholder rundt 50% av reklameinntektene på linsene.

Slik lager du en Squidoo linse
For å komme i gang med å tjene penger på nettet med Sqiodoo linser, må registrerer deg på online Squidoo.com for en gratis konto. Du vil få instrukser for hvordan man går frem, men for å kunne tjene mye penger på internett bør du gjøre en ekstra innsats før du begynner. Begynn med å sjekke hvordan andre Squidoo linser ser ut, særlig de mest populære lisene. Mer informasjon om hvordan man lager linser hvordan du kan tjene penger på Squidoo linser og andre relevante emner finner du faktisk på på Squidoo.com.

Det viktigste i begynnelsen er som regel å bestemme et tema for linsene dine, men husk at Squdoo er et nettsted der lesere og skribenter kommuniserer på engelsk. Dersom du skal tjene penger må du velge å skrive om emner hvor det lettest mulig, finn derfor ut hva som er populært og om emnet har sterk konkurranse. Vanligvis lønner det seg å velge et smalt eller spesifikt emne. Da øker mulighetene for at lesere finner din linse og at du tjener penger på internett.

Hvordan tjene penger med Squidoo
Squidoo er en gratis tjeneste som er åpen for alle, dermed er dette en måte å tjene penger på online som er åpen for alle. Enkelte benytter Squidoo for å dele sine interesser med andre lesere og ikke fordi de ønsker å tjene penger. En Squidoo linse trenger ikke være omfattende og lang, du kan også lage så mange Squidoo linser du vil. Videre er dette en helt gratis mulighet til å tjene penger på nett, noe som naturligvis er en fordel.

Bruk nøkkelord i linsene aktivt, nøkkelordene er de ordene linsen din blir funnet på i søk på Squidoo, Google o.s.v. Nøkkelordene må inngå i tittel, overskrifter og i selve innholden. I tillegg til å velge ut gode nøkkelord trenger du å skaffe lenker og lesere til din linse for å tjene mye penger på nett med Squidoo. Husk at det er begrensninger både utforming av linsene og på hva du kan annonsere for på Squidoo.

Tjen penger på web med Squidoo
Her er en liste med anbefalte nettsider som viser deg mer detaljert hvordan du tjener penger på internett med Squidoo:

Profitlens.com
Squidooharvest.com
Squidooqueen.com

Alt i alt er metoden for å tjene penger på nett med Squidoo ganske lik for hvordan du tjener penger på nett med blogging.

Du kan også tjene penger online via andre nettsider som Facebook, Twitter og Linkedin. Les også denne viktige siden om markedsføring på internett.

Republished by Blog Post Promoter