Netthandel betalingsløsning med PayPal

VISA og PayPal

La kunder betale med VISA online.

Trenger du en betalingsløsning til din nettbutikk? Betal, overfør og motta penger på internett – trygt og enkelt med PayPal. Betalingstjenesten PayPal ble grunnlang i 1998 og eies av eBay, et av verdens største e-handelsselskap. Betalingstjenesten er bygd for at man lett skal kunne overføre penger raskt og sikkert over internett. Man registrer en PayPal-konto ved å oppgi personlige data som navn, adresse og en e-postadresse. Når man har registrert en konto, må man verifisere (bekrefte) kontoen sin. Det vil si å knytte den opp mot en ordentlig bankkonto.

Med PayPal kan man trygt og enkelt betale på nettet uten å skrive inn og dele kortopplysningene til ulike nettbutikker. Man kan derfor overføre eller motta penger direkte – sikkert og enkelt. Kjøperen betaler med et par klikk – og du mottar pengene dine med med en gang, det er en fordel for både selger og kjøper.

Det er enkelt å be kunder om å betale deg med PayPal, og du behøver ikke å utlevere bankkontonummeret ditt. Jo enklere det er å betale, jo raskere får du pengene dine. Ved å be kjøper om å betale med PayPal slipper du også å vente på en bankoverføring. Om du skal fakturere over nettet trenger du bare kjøpers e-postadresse. Les mer på PayPal.com.

Hvorfor ta betalt med PayPal?
Online betaling via PayPal er trygt og enkelt for både selger og kjøper. Som selger behøver du ikke utlevere bankkontonummeret ditt, og kjøpere vil være mer tilbøyelige til å kjøpe fra deg fordi de stoler på PayPal. Betalingen avsluttes med noen få klikk, og du mottar pengene dine med det samme. Dermed får både selger og kjøper raskere det de ønsker. PayPal samarbeider bl.a. med VISA, Amarican Express og MasterCard.

En betalingsløsning med PayPal i din nettbutikk er gratis å etablere, dessuten er gebyrene for bruk meget lave. Bruk av PayPal er selvsagt gratis for kundene dine.

PayPal gir deg beskyttelse
Hvis noe går galt med et salg, hvis du for eksempel mottar en uautorisert betaling eller en kjøper hevder å ikke ha mottatt varen, er du dekket av selgerbeskyttelsen til PayPal. Det betyr at du ikke mister pengene dine, forutsatt at du har sørget for å sende varen med sporbar levering og har bevis på at varen er levert. Merk at selgerbeskyttelsen kun gjelder fysiske varer, ikke tjenester og digitale varer. Les mer på PayPal.com.

Slik selger du på nettet
Opprett en PayPal-konto og legg inn ting for salg på eBay eller andre steder. Oppgi på nettsiden at du gjerne vil betales med PayPal, f.eks. via VISA eller MasterCard. Kjøpere kan opprette en gratis PayPal-konto om de ikke allerede har en. Når kjøperen betaler, overføres pengene til PayPal-kontoen din umiddelbart – og du kan levere eller sende varen.

Betalingsløsningen gjør transaksjonen enkelt for deg og enkelt for kjøper, du mottar pengene dine med en gang. Du trenger heller ikke å oppgi bankkontonummeret ditt men du får likevel pengene dine med det samme. Kjøper betaler med et par klikk – raskt og sikkert. Les mer på PayPal.com.

PayPal gjør det enkelt og sikkert å motta betalinger fra kjøpere over hele verden – og du mottar pengene dine direkte.

Du velger selv om du vil la pengene stå på saldoen din til å dekke fremtidige kjøp, eller om du vil overføre dem til bankkontoen din. Betalingen avsluttes med bare noen få klikk – det kunne ikke vært enklere.

Republished by Blog Post Promoter